Aandelen Better.com kopen

Aandelen Better.com kopen

Nog dit jaar kun je aandelen Better.com kopen. De beursgang is de voorlopige kroon op het werk van met name Vishal Garg. Overigens deed de digitale hypotheekverstrekker onlangs nog voor 500 miljoen aandelen over aan SoftBank. De beursgang krijgt achter de schermen vorm en zal in de loop van dit jaar concreet worden. Voor aandelen Better.com kopen ook bij jou in beeld komt, doe je er zeer verstandig aan eerst de informatie die je op deze website vindt tot je te nemen. Hoe meer kennis je hebt van de beleggingswereld, hoe groter de kans op rendement. Je leest hier onder meer over brokers, beurskoersen en leert er beleggen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Better.com kopen nog dit jaar een optie

Voor de beursgang een feit is, zal Better.com eerst samengaan met een Spac, want op die manier wil het de gang naar de beurs gaan maken. Met behulp van Better.com kun je de afwikkeling van de financiering van de woning een stuk sneller laten verlopen. Better.com heeft met Goldman Sachs, Pine Brooks en Kleiner Perkins de voornaamste aandeelhouders op dit moment.

Levenswerk van Vishal Garg

Vishal Garg is de vader van het bedrijf en de wijze waarop de onderneming geboren werd is op z’n minst opmerkelijk. Garg had – als jonge én aanstaande vader- dringend behoefte aan een andere woning nadat hij vanwege ‘fouten in het systeem’ zijn eigen huis verloor. De zoektocht naar een nieuwe woning leverde Garg vooral ergernis op. Dat kon en moest ook anders en vooral sneller kunnen. Zijn ergernis mondde uiteindelijk uit in de oprichting van Better.com.

Traag en opzettelijk ingewikkeld, Better.com hervormt aankoopsysteem woningen

Traag en opzettelijk ingewikkeld. Zo ervoer Garg de wijze waarop je een huis kocht tot aan de ontwikkeling van Better.com. Hij creëerde met Better.com precies dat platform dat hij zelf zo gemist had. Bij de vervaardiging van de website deed hij overigens een beroep op een voormalig medewerker van Spotify. Wat Better.com vooral doet is het online zetten van het hypotheekproces. Dat wil zeggen dat je alles online kunt doen. Je uploadt de documenten en ondertekent met eSigning. Better.com versnelt het proces om een woning te kopen.

Lagere kosten en sneller traject

Aandelen Better.com is dus investeren in een bedrijf dat het aankoopsysteem voor een woning volledig opnieuw vorm heeft gegeven. De kosten zijn lager en het proces wordt aanzienlijk sneller. Het proces is nagenoeg geheel geautomatiseerd en moet mensen helpen om de American Dream gemakkelijker na te kunnen jagen. Daarbij maakt Better.com gebruik van onder meer artificial intelligence, cloud computing en machine learning.

Aandelen Better.com kopen is wellicht ook wel iets voor jou. Check dan vooraf wel de informatie die je elders op deze website vindt. Dat vergroot de kans op rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)