NAGA beleggen

Het moderne beleggen komt samen in NAGA beleggen. NAGA is het adres voor cryptocurrency, voor betalingen en aandelen en biedt steeds een simpele maar uniforme ervaring. NAGA beleggen betekent heel eenvoudig een gratis account aanmaken en aan de slag. Ondertussen weten al ruim 600.000 mensen wat NAGA beleggen is. Wol je ook beleggen? Kijk dan hier op Alles over Aandelen.com  voor alle relevante informatie over de aandelen, brokers en de beurskoersen. Wellicht is het verstandig om hier bovendien een gratis cursus beleggen te volgen.

NAGA beleggen; maak gebruik van ruim 950 financiële instrumenten

De oude handel is niet meer, leve NAGA beleggen. NAGA biedt verschillende handelstools en meer dan 950 financiële instrumenten voor de handel. Je kunt met behulp van Autocopy de handelswijze van iemand anders imiteren en krijgt de beschikking over een eigen IBAN- en NAGA kaart. Dat NAGA biedt wat de mensen willen blijkt al uit het feit dat nu al 600.000 mensen gebruik maken van de verschillende producten en diensten. Belangrijk; in alles straalt NAGA betrouwbaarheid en transparantie uit en biedt het de alles in een oplossing. Reden genoeg dus om ook voor NAGA beleggen te kiezen.

Investeer met de Super-app in cryptovaluta

NAGA maakt het je niet moeilijker dan het is. Daarom is er de Super-App een app die je voor alles wat NAGA biedt kunt toepassen, NAGA is Mobile First, werkt intuïtief, eenvoudig en is steeds gemakkelijk in gebruik. Uiteraard is alles aangepast aan de eisen van je smartphone. De meeste mensen zijn tegenwoordig alleen nog online met hun smartphone. NAGA heeft daar dus terdege rekening mee gehouden. Met de Super-app kun je investeren en doe je in cryptovaluta.

Bijzonder van NAGA beleggen: de AutoCopy

Bijzonder aan NAGA is zonder twijfel ook de AutoCopy die het biedt. Het staat voor sociaal in investeren, voor het spiegelen van je handelsactiviteiten aan de activiteiten van bijvoorbeeld een leider. Bij NAGA kun je in van alles beleggen. Van futures tot grondstoffen en van aandelen, ETF’s, indices, edele metalen energie en cryptovaluta. Ondertussen zijn de platformen bekroond. Dit onder meer vanwege de aanwezigheid van de krachtige tools. Wat NAHA echt onderscheidt is een sterk verbeterd sociaal systeem. Sociaal in die zin dat echt iedereen zich toegang kan verschaffen tot de markten. De geregistreerde en als zeer betrouwbaar en veilig bekend staande makelaar staat openbaar genoteerd aan de beurs in Frankfurt, Duitsland. Mensen die twijfelen, laten zich ongetwijfeld over de streep trekken door de feedback van klanten, je vindt ze op de website van NAGA.

Voor alle accounts dezelfde hefboomwerking

Ook om de interface kunnen we niet heen. Die is eenvoudig en intuïtief, heeft sociale elementen, innovatieve functies als Autocopy. Voor wie wil beginnen en zich meteen de moderne handelswijze eigen wil maken, is NAGA zonder twijfel het platform om dat te doen. Voor de goede orde; NAGA is een Cyprus Investment Firm die een spread biedt van 1,2 op Euro/USD, nog ruim dus onder de 1,5 marge. Ook al bijzonder aan NAGA is dat het voor alle accounts dezelfde hefboomwerking biedt: 1:200. Als er al kritiek is op NAGA, dan zit dat vaak in de minimale storting die gedaan moet worden. Die bedraagt namelijk 500 euro. En dat is best veel, zeker ook afgezet tegen andere aanbieders. Het is echter een klein puntje van kritiek binnen een oase aan waardering en bewondering voor dit moderne platform.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)