Degiro broker

Degiro broker: lage tarieven om te beleggen

goedkoper beleggen broker DEGIROEen broker wordt ook wel een beurshandelaar genoemd. Deze staat tussen de belegger en de aandelenmarkt. Om te handelen in aandelen is veel kennis en ervaring nodig. De belegger kan dit niet zelf doen maar laat dit uitvoeren door een broker. Degiro broker treedt als beurshandelaar voor grote en kleine beleggers op. De meeste beleggers kiezen in eerste instantie voor hun eigen vertrouwde bank. Nadeel is dat de tarieven hier hoger liggen. Degiro is de eerste beurshandelaar met verrassend lage tarieven.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

Beleggingsrekening bij Degiro broker

Voor beginnende beleggers zijn hoge tarieven niet interessant. Vaak wordt er gehandeld in kleine pakketjes aandelen, opties of andere producten. Hoge transactiekosten zorgen voor een lage winst. Dit geldt niet alleen voor de beginnende belegger, ook de professionele belegger zoekt continu mogelijkheden om meer winst te behalen. De Degiro broker is de eerste beurshandelaar die groothandel tarieven aan particulieren biedt. Het openen van een beleggingsrekening is bij deze goedkope broker voor iedereen mogelijk. Verifiëren kan via betaling met iDEAL. Het overmaken van slechts 1 cent is al voldoende om een tegenrekening toe te voegen. Hierdoor kan er snel geld worden overgemaakt van de betaalrekening naar de beleggingsrekening. Via de beleggingsrekening wordt gehandeld in verschillende producten. Degiro broker biedt aandelen en andere producten op zowel Nederlandse als buitenlandse aandelenmarkten aan.

Blijvend lage tarieven bij Degiro broker

Uit een vergelijkend onderzoek blijkt dat de transactiekosten bij de Degiro broker veel lager liggen. Dit geldt niet alleen voor transactiekosten maar ook voor overige kosten. In totaal kan er wel tot 80% bespaard worden. Dit maakt beleggen voor iedereen toegankelijk. Degiro broker biedt verschillende financiële producten aan. Niet alleen kan er gehandeld worden in aandelen en opties maar ook in futures of obligaties. Naast beleggen op Nederlandse en Europese aandelenmarkten maakt Degiro wereldwijd beleggen mogelijk. Dit allemaal tegen blijvend lage tarieven. Open direct een beleggingsrekening en begin vandaag nog met handelen in aandelen.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

1.6/5 - (8 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)