Aandelen Esdec kopen

 

Aandelen Esdec kopen op de Amerikaanse beurs. Dat had waarschijnlijk niemand ooit gedacht toen het bedrijf uit Deventer in 2004 opgericht werd. Toch is het de bedoeling dat al op korter termijn aandelen van dit metaalbedrijf in de Verenigde Statengekocht kunnen worden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Esdec kopen  en meeliften op de groene beurs

Esdec maakt stalen montagesystemen voor onder meer en vooral zonnepanelen op daken. Het is met deze werkzaamheden ondertussen al Europees marktleider en ook in Amerika gaat het die kant op. Niet voor niets wordt de waarde van Esdec nu al geschat op enkele miljarden euro’s. Dat aandelen Esdec kopen aan de orde is en het zo voortreffelijk gaat met de onderneming heeft volgens insiders vooral te maken met het feit dat het bedrijf ten volle heeft geprofiteerd en nog steeds profiteert van groene aandelen. Iedereen wil iets groens doen tegenwoordig. Esdec spint er nadrukkelijk garen bij.

Zorg voor kennis en maak van beleggen geen gokken

Mocht aandelen Esdec kopen iets zijn dat jou aanspreekt, zorg dan wel dat je voor je gaat beleggen in aandelen eerst voldoende over de materie te weten komt. Het is een feit dat alleen mensen met kennis van zaken rendement op hun geld maken. Zonder dat je weet hoe beleggen precies werkt lukt je het vaak niet om rendement te maken. Beleggen wordt dan meer zoiets als een bezoek brengen aan het casino. Met wat geluk zou je een leuk rendement kunnen scoren. Check dus altijd eest de waardevolle informatie die je elders op dit platform vindt in de vorm van informatie over aandelen, beleggen, beurskoersen en de rol van de brokers.

Esdec gaat gedurende de beursgang in zee met Rothschild

Voor de beursgang gaat Esdec zaken den met het gerenommeerde Rothschild. Esdec is dus met name groot geworden vanwege de montagesystemen voor zonnepanelen op daken. Die systemen worden ondertussen verkocht aan installateurs en groothandels. Ikea bijvoorbeeld, is een belangrijke klant van de onderneming uit Deventer. Zoals gezegd is het bedrijf al in 2004 opgericht door twee broers uit Deventer. Sinds 2018 is de onderneming in handen van Gilde Buy Out Partners. Al meteen na de start van de onderneming werd de vooruitgang ingezet. De 30 medewerkers werden al snel 300 en dit jaar zal een omzet gemaakt worden van rond de 350 miljoen euro. Voor de snelle groei ontving het bedrijf overigens in 2019 al de bekende Gazelle Award.

Shoals als lichtend voorbeeld van de beursgang

De beursgang van Esdec is overigens mede ingegeven door de beursgang van concurrent Shoals, eerder dit jaar. Deze onderneming, die kleiner ingeschaald mag worden als Esdec, kreeg door de beursgang een waarde van 5,6 miljard dollar. Dat is twintig keer de jaaromzet. Esdec zou met een beursgang ook graag dergelijke cijfers kunnen overleggen. Voor jij echt van plant bent aandelen Esdec te kopen, check je dus wel eerst de informatie zoals je die op deze website kunt vinden. Daar word je altijd beter en vooral wijzer van.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)