Aandelen The Hut Group kopen

aandelen the hut group kopen
aandelen the hut group kopen

The Hut Group is een Brits e-commerce bedrijf. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Manchester, op Manchester Airport om precies te zijn. Daar maakt het onderdeel uit van Northern Powerhouse. Wat The Hut Group in de kern doet is snel bewegende consumptiegoederen verkopen. Dat doet het rechtstreeks aan de consument en via het eigen e-commerceplatform. Aan de wieg van de onderneming stond Matthew Moulding. Hij richtte de groeiende onderneming in 2004 op. Aandelen The Hut Group kopen kan interessant zijn. Voor je daadwerkelijk de beurs opgaat, is het wellicht verstandig je eerst nader in de beurs en alles wat er mee te maken heeft te verdiepen. Dat kan prima hier op dit platform. Op Alles over Aandelen.com lees je namelijk alles over de brokers, de verschillende aandelen en volg je een gratis cursus beleggen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aan de groei van The Hut Group lijkt maar geen einde te komen

Aandelen The Hut Group kopen kan interessant zijn want aan de groei van het bedrijf lijkt maar geen einde te komen, waardoor aandelen The Hut Group kopen dus een prima optie kan zijn. Het is snel gegaan met THG, dat in 2017 al gewaardeerd werd op plus 2,5 miljard. Het geld dan ook als een van de meest waardevolle privébedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen werken er ruim zevenduizend mensen bij THG, dat in TheHut.com en Myprotein bekende dochterondernemingen heeft. En de hnger van The Hut Group lijkt nog allesbehalve gesteld.

Volledig eigenaar van tal van e-commercebedrijven

Met een investering van 500.000 pond legde The Hut Group zich eerst toe op entertainment en dan specifiek muziek en gaming. Het maakte white label websites voor de grotere fysieke bedrijven. Dan moet je denken aan ASDA, Argos Entertainment, Tesco en WHSmith. Tot de bekende investeerders in THG behoren onder meer Sir Terry Leahy, de voormalige CEO van Tesco, en ook Lord Rose, voorzitter van Ocado. KKR en Balderton Capital hebben beide een belang van iets meer dan 19 procent in THG, dat zelf de afgelopen jaren de volledige eigenaar werd van tal van e-commercebedrijven in verschillende sectoren. Deze bedrijven kregen een plek op het eigen technologieplatform. Met Hale Country Club & Spa kocht het in 2016 de eerste fysieke winkel.

Aandelen The Hut Group kopen is een zeer interessante optie

In de loop der jaren nam The Hut Group dus tal van e-commercebedrijven over ook bedrijven die er allesbehalve florissant voor stonden. Veelal slaagt THG er in ze nieuw leven in te blazen. Bekende bedrijven die overgenomen werden zijn onder meer IWOOT, Lookfantastic.com, MankindDirect, HQHair, Coggles, ProBikeKit, Preloved en Glossybox. THG is nog lang niet klaar. Daarom ook is aandelen The Hut Group kopen een zeer interessante optie. Hoe aandelen The Hut Group kopen precies in zijn werking gaat en hoe het precies werkt op de beursvloer kun je elders op deze website lezen. Want wie zich op de beursvloer waagt, dient wel precies te weten hoe de hazen er precies lopen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)