Aandelen Itineris kopen

Softwareonderneming Itineris wil doorgroeien. Het bedrijf snakt in de dat kader naar een kapitaalinjectie die het nu via een beursgang zal proberen te krijgen. Itineris doet het goed en heeft ondertussen bekende nutsbedrijven als bijvoorbeeld Engie, Eneco, EDF en Gazprom al als klant mogen verwelkomen. Het zegt zeker iets over de sterk groeiende status van de software specialist. Wanneer aandelen Itineris kopen precies mogelijk is, is nog niet bekend.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Itineris kopen en het te verwachten succes van een software specialist

Belangrijkste product van Itineris is Umax. Deze softwareoplossing biedt nutsbedrijven de mogelijkheid om processen beter te beheren, dit van meteropname tot aan facturatie. Itineris is in alles volop in de ontwikkeling. De beursgang zou wat betreft een heel logische vervolgstap zijn. Aan de andere kant is het opvallend dat het bedrijf weliswaar schitterde in breed perspectief, maar dat de bedrijfsresultaten daar relatief toch wel wat bij achterbleven. Om die reden is aandelen Itineris kopen straks iets dat het bedrijf verder moet brengen. De kansen op groei zijn er volop, het ontbreekt nu eigenlijk alleen nog aan het broodnodige kapitaal.

Investeren in het softwarebedrijf zou best eens lucratief kunnen zijn

Investeren in aandelen Itineris kopen kan best eens een heel goed plan zijn. Insiders menen dat wanneer er sprake is van vergaard kapitaal, de wereld echt aan de voeten ligt van de software onderneming. Aandelen Itineris kopen zou om die reden best lucratief kunnen zijn dus. Dan is het echter wel zaak om voldoende kennis te vergaren over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Het is simpelweg een feit dat je zonder kennis van aandelen en beleggen maar beperkt kans hebt dat je geld groeit. Op deze website vind je meer dan genoeg informatie om je prima staande te kunnen houden op de beurs. Je leest hier over brokers, beurskoersen en kunt er op verschillende manieren leren beleggen. Verstandig dit ook echt te doen, wil je althans echt serieus werk maken van beleggen.

Massaal aandelen Itineris zou het bedrijf echt verder helpen

Grote man achter het succes van Itineris is overigens oprichter Edgard Vermeersch. Hij richtte de onderneming in 2003 op. In 2013 stapte investeringsmaatschappij GIMV in en later deden Smartfin en PMV hetzelfde. Er staat nu een prachtig bedrijf met bijzondere doorgroeimogelijkheden. Het wachten is op kapitaal. Massaal aandelen Itineris kopen zou deze sterk groeiende onderneming bijzonder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)