Aandelen Van Lier kopen

Het wordt zeer binnenkort mogelijk om aandelen Van Lier te kopen. De schoenengigant gaat aandelen verkopen via financieringsplatform NxChange. Het is de bedoeling dat een kwart van de opbrengst terugvloeit naar het bedrijf, dat wilde groeiplannen heeft.  De beursgang vindt plaats onder leiding van de nieuwe CEO, Christina van Spaenendonck (26). Zij is dochter van eigenaar Geert (62).

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Van Lier kopen: 18 procent van de aandelen zal worden verkocht

Tot voor kort was Geert van Spaenendock de enige eigenaar van Van Lier. Via het alternatieve beursplatform NxChange wil hij in twee keer in totaal 18 procent van zijn aandelen van de hand doen. De voornaamste reden: de generatiewissel. ‘Ik ben zelf ondertussen 62 jaar. Het wordt dus tijd om afstand te nemen. Met een beursgang wordt een onafhankelijk bestuurd bedrijf gerealiseerd dat toch de charme van een familiebedrijf houdt’, zegt Geert van Spaenendonck. Hoeveel geld de beursgang precies op moet leveren en voor hoeveel de aandelen verkocht worden, is nog niet bekend gemaakt.

Verder online doorgroeien

Van Lier wil na de beursgang verder online groeien. Overigens wordt nu al de helft van de omzet uit het eigen e-commerce kanalen: vanlier.nl en vanlieroutlet.com.  Verder zijn er tal van koppelingen met andere verkoopplatforms.  Het is de bedoeling dat Van Lier onder leiding van een nieuwe generatie over tien jaar volledig digitaal is. Bovendien wil het investeren in een aantal nieuwe productgroepen: een vrouwenlijn en parfum. Ook wil het meer actief zijn in het buitenland. Van Lier richt zich dan specifiek op België en Duitsland.

Vergelijk brokers op AllesOverAandelen.com

Wil jij straks aandelen Van Lier kopen? Dan ga je gebruik maken van een broker, een makelaar in aandelen. Wat betreft brokers heb je erg veel te kiezen. Hier op AllesOverAandelen.com kun je nader kennismaken met alleen de beste brokers. Bovendien krijg je hier de gelegenheid om deze brokers goed met elkaar te vergelijken. Op basis daarvan kies jij altijd voor die broker die naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen. Maak er gebruik van!

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)