Aandelen Rivian kopen

aandelen Rivian kopenAls de voortekenen niet bedriegen dan wordt aandelen Rivian kopen nog in 2021 mogelijk. Volgens insiders wordt achter de schermen namelijk een beursgang voorbereid. Die beursgang zou zomaar eens de grootste van het jaar worden. Rivian zou door de beursgang een waardering kunnen krijgen van ruim 50 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Rivian kopen wordt een optie in 2021

Mocht dat laatste inderdaad aan de orde zijn, dan is het meteen de grootste nieuwkomer op de beurs en geldt het meteen als grootste Amerikaanse pure-player na Tesla. Over Tesla gesproken; volgens insiders heeft Rivian alles in huis om de grootste concurrent van dat merk te worden, zo verwachten opnieuw de kenners. Voor de goede orde, Rivian maakt elektrische SUV’s en bestelwagens. In juni van 2021 moet de eerste auto van Rivian op de markt komen, de R1T. Opmerkelijk; het automerk heeft een deal met Amazon. Rivian kwam met deze onderneming overeen dat het tegen 2030 100.000 elektrische auto’s van Rivian op de wegen rijden. Tienduizend daarvan moeten al in 2022 te bewonderen zijn op de wegen.

Drie verschillende modellen

Rivian bouwt aan drie verschillende modellen. Naar verwachting kunnen de bestelwagens met een volle accu rond de 240 kilometer afleggen. De auto’s worden overigens geproduceerd in een voormalige Mitsubishi fabriek in Plymouth, Michigan. De ambities van Rivian zijn grenzeloos. In dat plaatje past ook de aanstelling van Clair McDonough, afkomstig van JP Morgan, als financieel directeur.

Volg de gratis online cursus beleggen

Aandelen Rivian kopen de je nooit voor je alle informatie op allesoveraandelen.com tot je genomen hebt. Het is belangrijk om genoeg kennis op te doen voor jij je waagt op de beursvloer. Elders op de website vind je alles over brokers, aandelen en speel je bovendien het gratis beursspel. Volg zeker ook de gratis online cursus beleggen.

Ford investeerde al een half miljard in Rivian

Ford investeerde in 2010 al een half miljard in Rivian dat in R.J. Scaringe een opvallende CEO heeft. Ook dan gaat de vergelijking met Tesla en in dit geval Elon Musk op. De drijvende kracht achter het merk is slechts 37 jaar, is pragmatisch en veganist. Scaringe is overigens ook oprichter en grootaandeelhouder. Met de beursgang zou een nieuwe mijlpaal bereikt worden, zoals ook juni een bijzondere maand zal worden als de eerste auto daadwerkelijk op de weg komt.

Waardering van 50 miljard dollar

Met een waardering van 50 miljard behoort Rivian straks meteen bij de grote jongens. Met de extra financiële mogelijkheden moet het merk in staat zijn om daadwerkelijk de concurrentie met Tesla aan te gaan. Overigens is Rivian bepaald niet de eerste producent van elektrische auto’s die naar de beurs gaat. Veel van deze bedrijven doen dat overigens met behulp van een Spac, een blanco-cheque onderneming. Rivian zal zeker niet de laatste zijn ook, want de verwachting is dat er de komende jaren nog veel meer merken ontstaan die elektrische auto’s gaan produceren.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)