Aandelen Ozon kopen of verkopen

aandelen Ozon kopen of verkopen

Het heeft er alle schijn van dat aandelen Ozon kopen of verkopen vanaf volgend jaar goed mogelijk is. De Russische onderneming bereidt een beursgang voor na een geweldig succesvol 2019. Ozon is een van de grootste e-commercebedrijven van Rusland. Het verkoopt ondertussen meer dan vijf miljoen producten in twintig verschillende categorieën. Met name kleding, boodschappen, huishoudelijke artikelen en elektronica vinden via Ozon gretig aftrek.

Koop of verkoop aandelen Ozon via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Leer eerst alles over aandelen en beleggen

Aandelen Ozon kopen of verkopen doe je niet voordat jij de kennis over aandelen en beleggen elders op dit platform tot je hebt genomen. Je moet weten dat de beurs een tamelijk ondoorzichtige wereld is. Kennis is macht. En die kennis kun je opdoen door het volgen van de gratis online cursus beleggen en eerst met fictief geld te beleggen. Ook kun je deelnemen aan het beursspel en leer je er alles over de koersen en de brokers.

Het Amazon van Rusland

Het Amazon van Rusland. Zo luidt de bijnaam van Ozon. Het zegt genoeg over de omvang van de onderneming. In 1998 werd Ozon opgericht en ging het aanvankelijk online boeken verkopen. Ondertussen is het al lang en breed de grootste online boekhandel van het land. Oprichter Reksoft besloot vervolgens steeds mee producten online aan te bieden in de vorm van onder meer cd’s en dvd’s, kleding en elektronica. In 2012 nam het Sapato.ru over, een grote verkopende partij van schroeven, terwijl het in 2015 afscheid name van de moderetailer KupiVIP. In 2014 nam Ozon een belang in Litres. Ozon werd in eerste instantie steeds geleid door Russen. Opvallend is wel het grote verkoop in de top van het bedrijf. In 2011 werd Maelle Gavet de nieuwe CEO. In die periode maakte het bedrijf grote stappen en werd het online kopen van goederen steeds populairder. De basis was daarvoor, van 2005 tot 2011, al gelegd door Bernard Lukey. In 2015 kwam Danny Perekalsky aan het roer. Twee jaar later echter stond hij die stoel al weer af aan Alex Shuigin, de bekende voormalige CEO van Yardex, een bekend techbedrijf.

2019 was een topjaar voor Ozon

Het jaar 2019 werd met gouden letters bijgeschreven in de annalen van het bedrijf. Voor het eerst knalde de omzet door de 1 miljard en het volume aan opdrachten werd dat jaar verdubbeld. Corona heeft Ozon wat dat betreft nog beter in het zadel geholpen. Het aanbod van Ozon is nu met ruim vijf miljoen producten al erg groot. Ozon groeit echter nog steeds gestaag door.

Aandelen Ozon kopen of verkopen kan vanaf 2021

Vanaf 2021 kun je aandelen Ozon kopen of verkopen. Daarmee zet deze Russische onderneming opnieuw en grote stap in de verdere groei van het machtige bedrijf. Als je verstandig bent dan kijk je eerst elders op dit platform en slurp je alle informatie op over aandelen en beleggen. Pas dan kun je eventueel aandelen Ozon kopen of verkopen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)