DeGiro kosten

Degiro kosten: bekijk zelf de kosten bij DeGiro

Zdegiro kostenelf de beurs op gaan betekent grip houden op eigen geldzaken. Met aandelen investeer je in een klein stukje van een bedrijf. In ruil hiervoor ontvang je rente, maar vaak wordt er druk onderhandeld in aandelen. Wie het slim aanpakt kan hier veel geld mee verdienen. Toch is het belangrijk om ook op de hoogte te zijn van de risico’s. Beleg daarom alleen met geld dat gemist kan worden. Zet winst opzij of investeerder opnieuw. Bepaal vooraf de juiste strategie. Zorg voor een brede spreiding van de beleggingsportefeuille. Dit betekent het aankopen van aandelen uit verschillende sectoren. Een broker treedt op als beurshandelaar. Degiro is een broker die lage tarieven hanteert. Degiro kosten liggen 50 tot 80% lager dan andere brokers of banken. Hiermee kan meer winst worden behaald.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

Financiële producten van Degiro

Met deze voordelige broker ben je verbonden met zowel Nederlandse als buitenlandse beurzen. De beginnende belegger zal zich overwegend op de Nederlandse aandelenmarkt richten. Bij Euronext Amsterdam zijn alle Nederlandse beursgenoteerde bedrijven ondergebracht. Ook is het mogelijk om te handelen in aandelen via buitenlandse beurzen waaronder Brussel, Parijs of Madrid. Waar je ook handelt, de Degiro kosten blijven verrassend laag.

Degiro kosten op aandelen, opties of andere producten

Het is mogelijk om in verschillende producten te handelen. De Degiro kosten voor aandelen liggen meer dan 70% lager dan concurrenten. Degiro kosten voor beleggingsfondsen kan zelfs tot 100% lager liggen. Gemiddeld bedraagt de besparing 80%. Het bekijken van realtime koersen Euronext is gratis. Ook het openen van een beleggingsrekening is kosteloos.

Inzicht in de beleggingsrekening

De gebruiksvriendelijke en beveiligde omgeving geeft altijd inzicht in de beleggingsportefeuille. Ook via de app is het mogelijk om de beleggingsportefeuille te bekijken en direct te handelen op de beurs. Handelen via de app of via de desktop, de Degiro kosten blijven hetzelfde. Hier wordt geen onderscheid in gemaakt. Dankzij de lage transactiekosten behalen particuliere beleggers meer rendement.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

3.8/5 - (31 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)