Aandelen Naspers kopen

Aandelen Naspers: koop ze met de beste broker

Naspers is een groot mediabedrijf dat gevestigd is in Kaapstad in Zuid-Afrika. Het bedrijf is opgericht in 1915 en is vandaag de dag op het gebied van gedrukte pers en elektronische media actief in meer dan 120 landen. Op de beurs haalt het bedrijf geldt op dat gebruikt wordt voor investeringen en overnames. Daarmee is het mogelijk om Naspers nog groter te maken is de gedachte. Hiervoor kun jij ook aandelen Naspers kopen. De aandelen voor dit bedrijf zijn vanaf juli 2019 te koop en zijn ondergebracht op de Amsterdamse effectenbeurs. Het gaat hierbij om aandelen voor alle activiteiten van de organisatie buiten Zuid-Afrika.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Naspers kopen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het voor jou interessant is om aandelen van dit bedrijf te kopen. De organisatie heeft wereldwijd bekendheid door de media die het aanbiedt. Via deze online en papieren media komt het bedrijf in nagenoeg elk land binnen. De verwachting met de beursgang is een groei van de organisatie. Door het geld dat wordt opgehaald kunnen er meer investeringen en aankopen worden gedaan waardoor de aandelen ook meer waard worden. Aandelen Naspers kopen is in dat geval ook zeer positief voor het rendement dat je kunt behalen.

Is aandelen Naspers kopen zonder risico’s?

Natuurlijk is het ook mogelijk dat het geen succes is als je aandelen koopt van dit bedrijf. Aan aandelen kopen zitten altijd risico’s verbonden. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden op de aankoop van aandelen en niet zomaar aandelen te gaan kopen. Wil je aandelen Naspers kopen spreidt dan de risico’s die je kunt verwachten. Dit kun je onder andere doen door aandelen van verschillende beursgenoteerde bedrijven te kopen. Als je hier geen ervaring mee hebt, dan kun je daarvoor ondersteuning krijgen van de partij waarbij je een beleggingsrekening afneemt.

Aandelen Naspers kopen met een broker

Een dergelijke partij is een broker. Die bieden beleggingsrekeningen aan waarmee je aandelen kunt kopen en verkopen. Voor aandelen Naspers kopen heb je dan ook een dergelijke rekening nodig. Het kopen en verkopen van aandelen worden transacties genoemd en voor deze transacties betaal je kosten aan de broker. Wil je een broker vinden die aansluit bij jouw ideeën en het liefst één waar je de kosten laag kunt houden, maak dan een vergelijking van de brokers die er zijn. Op die manier kun je de beste partner vinden tegen de aantrekkelijkste prijs.

5/5 - (7 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)