Aandelen Liberty Global kopen

Waarom aandelen Liberty Global kopen een goed idee is? Bijvoorbeeld vanwege het feit dat Liberty Global veel kasgeld heeft na de verkoop van de Duitse activiteiten aan Vodafone én dat de verwachting is dat dit kasgeld goed geïnvesteerd wordt en de positie van Liberty Global daarmee nog sterker wordt. Dat maakt aandelen Liberty Global kopen alleen al de moeite waard.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beleggen in aandelen blijft een financieel risico

Toch blijft het oppassen als je in aandelen gaat, zelfs als je plannen hebt om aandelen Liberty Global te kopen. Je kunt je inleg zomaar verliezen, beleggen in aandelen is en blijft toch een risicovolle financiële onderneming. Dat veel mensen er toch voor kiezen om te beleggen heeft te maken met het feit dat spaargeld bij de bank geen rendement oplevert en zeker ook de factor spanning. Beleggen in aandelen is ook gewoon spannend en leuk, als je althans enigszins stressbestendig bent.

Liberty Global aandelen kopen lijkt een garantie op winst

Beleggen in Telecom is en blijft aantrekkelijk. Voor Liberty Global is na de verkoop aan Vodafone de Britse marlt interessant. Omdat de Britse pond meer waard is geworden, is ook de divisie daar beduidend in waarde gestegen. Liberty Global heeft ook in ons land en in België een sterke positie weten te bemachtigen en gezien de historie van het bedrijf ligt het in de lijn der verwachting dat het extra kasgeld dat beschikbaar is op de juiste wijze wordt geïnvesteerd. Dat maakt aandelen Liberty Global kopen ook al een transactie die haast wel lucratief moet zijn. Al is niets zo onvoorspelbaar als de handel in aandelen.

Wat is precies de rol van de broker?

Behalve onvoorspelbaar is de wereld van de aandelen ook niet transparant. Elders op dit online platform lees je hoe je in het bezit kunt komen van aandelen Liberty Global, want eenvoudig is dat niet. Behalve aanwijzingen hoe je aandelen Liberty Global kunt kopen, wordt ook dieper ingegaan op de rol van de broker, onmisbaar als je aandelen in handen wenst te krijgen.

Zo ontstond de VodafoneZiggo Group

Het zal iedereen bekend zijn dat Liberty Global een internationaal telecommunicatiebedrijf is met hoofdkantoren in onder andere Denver, Amsterdam en Londen. Liberty Global werd in 2005 opgericht en ontstond uit een fusie tussen Liberty Media en UnitedGlobalCom. Liberty Global staat nadrukkelijk op de kaart en is onder meer de grootste leverancier van breedbandinternet, Amerika niet meegerekend. Liberty Global wordt algemeen gezien als een zeer innovatief bedrijf. In Nederland kwam Liberty Global in het nieuws toen het in 2016 fuseerde met Ziggo en zo de VodafeZiggo Group ontstond.

Het volgen van een cursus is een regelrechte aanrader

Niet onverstandig dus, aandelen Liberty Global kopen. De sterren lijken goed te staan als het dit aandeel betreft, al is voorzichtigheid altijd geboden. Wil je daadwerkelijk aandelen Liberty Global kopen, verdiep je dan elders op dit online platform in onder meer het aankoopproces, de aandelenkoers en lees hoe je op verschillende manieren kunt beleggen. Bovendien kun jij je hier een cursus beleggen volgen en dat is bepaald geen overbodige luxe. Het is niet eenvoudig meteen wegwijs te weten in de wereld van de aandelen. Integendeel. Daarom is het volgen van een cursus echt aan te raden. Verder neem je hier deel aan het beursspel en kun je alvast een beleggingsrekening openen.

Investeren in kennis van het bedrijf en het aandeel

Voor het overige is het een kwestie van investeren in kennis, kennis over het bedrijf waarvan je aandelen koopt en je verdiepen in de historie van de aandelen. Aan de hand van je kennis kun je straks de koers va je aandeel vaak wel al enigszins voorspellen en raak je niet zo snel in de stress als de koers van je aandeel ineens daalt. Kennis is gewoon erg belangrijk als het gaat om het begrijpen van aandelen en koersen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)