Aandelen Duolingo kopen

Duolingo trekt naar de beurs. Na de beursgang zal de taalapp naar verwachting gewaardeerd worden op een bedrag van rond de 2,4 miljard dollar. Aandelen Duolingo kopen moet vlot gestalte krijgen, waarmee een voorlopige kroon op het goede werk gezet wordt. Duolingo is bekend van het groene uiltje en is met de jaren steeds populairder geworden om een taal te leren. In de visie van Duolingo leer je een taal door elke dag een aantal kleine oefeningen te doen. En die visie wordt door steeds meer mensen gedeeld.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Duolingo kopen, investeren in een unieke taalapp

Luis von Ahn geldt als de grote meneer achter Duolingo. Von Ahn ontwikkelde eerder al onder meer Captcha. Von Ahn werkte bij de ontwikkeling van Duolingo nauw samen met Severin Hacker. Heel lang stoeide de onderneming met het verdienmodel. Dat is echter met een abonnementsvorm nadrukkelijk gevonden. Duolingo verzamelde in de loop der tijd al voor 183 miljoen dollar aan investeringen uit de markt en mikt dus straks op een waardering van rond de 2,4 miljard.

Zorg voor een gedegen kennis van beleggen en aandelen

Aandelen Duolingo kopen kan voor iedereen straks een aantrekkelijke optie zijn. Als je verstandig bent, dan doe je eerst zoveel mogelijk informatie op over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Dat kun je prima doen, hier op deze website. Je leest hier namelijk alles over beleggen en aandelen, brokers en beurskoersen. Je leert er bovendien beleggen, en dat zonder meteen de kans te lopen om geld te verliezen.

Duolingo biedt lessen eveneens via een speciale app aan

Duolingo was in eerste instantie een vertaaltool, een gecrowdsourcete vertaler van teksten. Pas in 2012 kon het grote publiek echt kennismaken met de diensten van Duolingo. Behalve cursussen voor Engelstaligen, biedt het tegenwoordig ook cursussen voor Spaanstaligen en Italiaans sprekenden. Uiteraard heeft Duolingo ook een speciale app waarmee je de talen kunt leren.

Von Ahn financierde project Duolingo met een ander project

Bijzonder aan deze taalspecialist is ook de vocabulaire sectie met een overzicht van de geleerde woorden. Je houdt de gemaakte vorderingen bij op een vaardigheidsboom. Ook worden tijdsgebonden opdrachten aangeboden. Cursisten krijgen dan een bepaalde tijd om een aantal vragen te beantwoorden. Von Ahn’s idee ontstond aan de Carnegie Mellon University. De professor kreeg hulp van een student, Severin Hacker. Van die samenwerking heeft geen van beiden ooit spijt gekregen. Overigens werd het project in eerste instantie voor een deel gefinancierd door MacArthur Fellowship, ook al een project van Von Ahn. Ook de National Science Foundation deed destijds een duit in het zakje.

Aandelen Duolingo kopen? Check dan wel eerst deze website. Want alleen met parate kennis is er kans op een leuk rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)