Aandelen Virgin Galactic kopen

Aandelen Virgin Galactic kopen, naar de beurs

De Amerikaanse organisatie Virgin Galactic, van oprichter en bekende ondernemer Richard Branson, heeft plannen aangekondigd om eind 2019 naar de beurs te gaan. Dit wordt niet gedaan door een beursgang van het bedrijf zelf, maar door een fusie die ontstaat met Social Capital Hedosophia. Door een investering van 800 miljoen dollar van dit bedrijf in Virgin Galactic, krijgt deze organisatie 49 procent van de aandelen in handen. Omdat Social Capital Hedosophia al een beursgenoteerd bedrijf is in New York, kun je dus zelf ook in de nabije toekomst aandelen Virgin Galactic kopen.

Ontdek de mogelijkheden om te beleggen via deze aanbieders:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Virgin Galactic

De organisatie is opgericht in 2004 en maakt deel uit van de Virgin Group van ondernemer Richard Branson. De Virgin Group is eigenaar van meer dan 200 ondernemingen waaronder verschillende vliegtuigmaatschappijen en in het verleden een eigen platenlabel. De naam Virgin komt van een platenwinkel die in 1968 werd opgericht door Branson en een compagnon. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie en is in 2004 Virgin Galactic opgericht. Het doel van deze organisatie is het verzorgen van ruimtereizen aan particulieren. Een vlucht met dit doeleinde kost al gauw 250.000 dollar. Aandelen Virgin Galactic kopen is een stuk voordeliger en zorgt ervoor dat ook jij deel kunt nemen aan de successen van dit bedrijf.

Waarom aandelen Virgin Galactic kopen?

Vanwege de fusie met Social Capital Hedosophia is het dus mogelijk om aandelen te kopen. Deze organisatie is al reeds genoteerd aan de beurs en de verwachtingen zijn door de bedrijven zelf hoog. Social Capital Hedosophia wordt zelf voor 49 % eigenaar van Virgin Galactic. De overige 51 % aan aandelen zijn en blijven eigendom van ondernemer Richard Branson. Het is de bedoeling dat vanaf 2020 de ruimtevluchten voor de particuliere markt van start gaan, waarmee de verwachting is dat vanaf dan de aandelen ook zullen stijgen. Aandelen Virgin Galactic kopen kan door gebruik te maken van een beleggingsrekening en brengt wel risico’s met zich mee.

Aandelen Virgin Galactic kopen en de risico’s

Aan het kopen van aandelen zitten risico’s verbonden. Aandelen Virgin Galactic kopen naar aanleiding van dit artikel is alleen aan te raden als er goed wordt nagedacht over de mogelijkheden en gevolgen. Dit artikel is dan ook geen financieel advies. De kans is aanwezig dat je door het investeren in deze organisatie jouw inleg ziet verminderen of zelfs kwijt kunt raken. Het is dan ook belangrijk dat de risico’s die je loopt, zo goed mogelijk verspreid worden. Dat kun je doen door te investeren in meerdere bedrijven en aandelenpakketten. De broker waarbij je een beleggingsrekening afneemt kan hierin vaak de juiste ondersteuning geven. De kosten hiervoor kun je wel zelf in de hand houden.

In zee gaan met een broker

Aandelen Virgin Galactic kopen kan dan ook door een beleggingsrekening te openen. Aan de diensten die door een broker worden aangeboden en het gebruik van een dergelijke rekening zitten kosten verbonden. De kosten verschillen per aanbieder, net als de diensten die worden aangeboden. Het is dan ook verstandig om brokers te vergelijken zodat je een weldoordachte keuze kunt maken voor de juiste partij. Op die manier kan er gekozen worden voor een broker die het meest aansluit bij de wensen die je hebt en kunnen de kosten voor het beleggen zo laag mogelijk worden gehouden. Het kopen van aandelen Virgin Galactic kan dan in de nabije toekomst ook tot de mogelijkheden behoren. Voor beginnende beleggers is het verstandig om met een kleine investering te beginnen en om de adviezen van de partij waarmee je in zee gaat zo goed mogelijk op te volgen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)