Aandelen Meta kopen

Op de beurs in New York kun je aandelen Meta kopen. Meta geldt als de nieuwe naam van het moederbedrijf van Facebook. Onder Meta vallen ook de bekende apps Instagram en WhatsApp. Aandelen Meta kopen betekent nadrukkelijk investeren in metaverse, het nieuwe driedimensionale internet. Als het althans aan Meta baas Mark Zuckerberg ligt.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer dan alleen een social media kanaal

Met de nieuwe naam wil Meta aantonen dat het meer is dan alleen een social media kanaal en dat het nadrukkelijk inzet op de ontwikkeling van metaverse. Aan de andere kant lag de naam Facebook te veel onder vuur de laatste tijd. Dit is te danken aan publicaties, berichten die gaan over alles wat er misgaat binnen de onderneming. Een en ander kwam door een klokkenluider aan het licht. Zuckerberg zegt dat Meta symbool staat voor een nieuw hoofdstuk van het bedrijf én van internet. Meta betekent vrij vertaald zoiets als ‘verder gaan’ en dat moet symbool staan voor de ongebreidelde ambities van de onderneming.

Aandelen Meta kopen kan zeer interessant zijn

Aandelen Meta kopen kan dus interessant zijn. Voor je dat doet is het echter wel verstandig om je goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Hoe meer kennis, hoe groter de kans is dat je geld gaat maken. Om die reden s het verstandig de informatie die je op deze website vindt goed tot je te nemen. Je leest en leert hier alles op het gebied van aandelen en beleggen, beurskoersen en ook brokers. Met die informatie kom je goed beslagen ten ijs en vergroot je simpelweg de kans op een leuk rendement op je geld.

Doe op deze website voldoende kennis van zaken op

Overigens geldt metaverse nu nog als een concept. Het is de bedeling dat het nieuwe internet vooral een driedimensionale aangelegenheid gaat worden, waarbij ook virtual reality en augmented reality een voorname rol gaan spelen. Het is de bedoeling dat er vele miljarden in metaverse gestoken gaat worden en dat er duizenden en duizenden mensen aangenomen gaan worden om metaverse verder uit te werken. Overigens blijft de naam Facebook wel gewoon bestaan en blijft de omstreden Mark Zuckerberg de belangrijkste persoon binnen de nieuwe Meta organisatie.  Vergeet voor je aandelen Meta kopen op de agenda zet, hier op deze website voldoende kennis op te doen!

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)