Trade Republic

Het gaat goed met de Duitse beleggingsapp Trade Republic. Deze Duitse groeibriljant is een broker die je wel enigszins kunt vergelijke met het Amerikaanse Robinhood. Nadat de onderneming aanvankelijk alleen Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk bediende, heeft Trade Republic de pijlen nu ook gericht op de rest van Europa.

Bekijk alle mogelijkheden van Trade Republic >
of open direct een rekening

Trade Republic is een zeer gebruiksvriendelijke broker

Met Trade Republic stuit je op een zeer gebruiksvriendelijke broker, die goedkoop beleggen mogelijk maakt. Vanuit de visie dat iedereen recht zou moeten hebben om deel te nemen aan de economische groei wordt een zeer toegankelijk, betaalbaar platform aangeboden, een platform dat openstaat voor iedereen. De broker maakt beleggen in aandelen mogelijk, maar even zo goed in cryptomunten. Ook geniet het aangeboden aandelenspaarplan met name in Duitsland grote populariteit.

Lees de informatie die je hier op de website vindt

Over brokers gesproken; wil je nou alles weten over brokers en over aandelen en beleggen? Wil je voor je echt gaat beleggen alle relevante informatie die er is tot je nemen? Kijk dan elders op deze website waar je alles leest over de brokers, de beurskoersen en over aandelen en beleggen. Op de beurs geldt dat hoe meer je weet, hoe groter de kans op een leuk rendement is.

Duizenden aandelen en derivaten, bitcoin en ethereum bij Trade Republic

Trade Republic heeft de beleggers heel wat te bieden en is met name ook populair bij de beginnende belegger. De broker biedt spaarplannen, aandelen en ETF’s, derivaten en crypto’s.  In totaal gaat het dan om rond de negenduizend aandelen en ETF’s en duizenden derivaten. Wat crypto’s betreft gaat het om bitcoins en ethereum. Steeds biedt de broker state-of-the-art technologie en automatisering. Daarmee geldt deze Duitse broker als de bank van de toekomst die eenvoudig en snel beleggen mogelijk maakt.

Je geld is altijd veilig bij deze Duitse broker

Bij Trade Republic is je geld altijd veilig. De regulering vindt plaats door de Bundesbank en door de BaFin. Gegevens die via de internetpagina verzonden worden, worden altijd versleuteld verstuurd. De voorwaarden van beleggen zijn bij deze broker perfect en het handelsplatform is duidelijk wat betreft de structuur, biedt snelheid, is gemakkelijk te begrijpen en intuïtief in gebruik. Trade Republic biedt het handelsplatform aan als mobiele versie of applicatie. Deze mobiele app is gratis beschikbaar voor zowel iOS en via de Android app. Dat maakt dat je altijd en overal je activa en investeringen bij kunt houden en altijd kunt beheren. Daarmee biedt deze broker een grote mate van flexibiliteit.

Bekijk alle mogelijkheden van Trade Republic >
of open direct een rekening

Ook wat betreft voorlichting en educatie geeft de broker erg veel te bieden. Daarmee is het een zeer complete en toegankelijke broker. En dat is ook precies wat deze ondernemer wil zijn.

Wat is Trade Republic precies?

Trade Republic is een Duitse beleggingsapp dat sterke gelijkenissen vertoont met het Amerikaanse Robinhood. Het wil met de app heel Europa gaan bedienen en het biedt aandelen, derivaten en crypto’s. Trade Republic staan als zeer gebruiksvriendelijk bekend.

Wat is de missie van deze Duitse broker?

De Duitse broker meent dat iedereen recht zou moeten hebben om deel te nemen aan de economische groei. De onderneming biedt om die reden een zeer gebruiksvriendelijk, toegankelijk en betaalbaar platform voor iedereen. De helft van de klanten zijn beginners in beleggen.

En wat kan allesoveraandelen.com voor je betekenen?

Op allesoveraandelen.com kun je ook informatie opdoen over andere brokers en lees je alles over de beurskoersen en aandelen en beleggen. Je kunt er leren beleggen en dat in eerste instantie met fictief geld. Op die manier loop je geen risico’s om meteen je eigen geld te verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)