Aandelen Xiaomi kopen

Aandelen Xiaomi kopen: investeer jij in dit Chinese bedrijf?

aandelen xiaomi kopenNaar verwachting kun je aandelen Xiaomi kopen vanaf de tweede helft van 2018. Dit van oorsprong Chinese bedrijf is de vijfde grootste producent van smartphones. Hiermee hoort Xiaomi thuis in de rij grote namen als Huawei, Apple, Oppo en Samsung. Met name in het land India is Xiaomi de grootste leverancier van zaken als camera’s, bewakingsproducten en smartphones. Met sterke producten met scherpe prijzen heeft het bedrijf hier naam veroverd op de elektronicamarkt.

Beleggen kan je doen met o.a. deze aanbieders:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom is aandelen Xiaomi kopen snel mogelijk?

Naar alle waarschijnlijkheid wil het bedrijf met het bieden van de mogelijkheid tot aandelen Xiaomi kopen zo’n 50 miljard Dollar bij elkaar krijgen. Sommige bronnen spreken zelfs van een beoogd doel van 100 miljard. Wat het uiteindelijke doel wordt is nog even afwachten. Wel is duidelijk dat het kopen van aandelen in dit bedrijf behoorlijk interessant kan zijn voor beleggers. Xiaomi breidde onlangs uit van China naar India en is recentelijk gestart met de verkoop van producten in Spanje. Dit is het eerste West-Europese land waarin Xiaomi actief handelt. Met de beursgang wil het bedrijf verder groeien en uitbreiden naar meer Europese landen. Aandelen Xiaomi kopen is zeker het overwegen waard.

Zelf aandelen Xiaomi kopen, hoe doe je dat?

Wanneer Xiaomi de beurs op gaat is het belangrijk om snel te handelen, wanneer je in wilt stappen en aandelen wilt kopen. De goede naam van het bedrijf, gekoppeld aan relatief lage prijzen voor de smartphones zou kunnen zorgen voor een interessante groei op de Europese markt. Wil je er op tijd bij zijn en aandelen Xiaomi kopen? Dan kun je nu al op zoek gaan naar een goede online broker met lage tarieven en kosten. Ben je niet bekend met het handelen in aandelen en wil je dit uitproberen? Op Allesoveraandelen.com vergelijk je alle online brokers snel en eenvoudig, op basis van onafhankelijke informatie.

Kies jouw broker voor het aandelen Xiaomi kopen

Wil je eerst rustig oefenen met het aankopen van aandelen met nepgeld? Of wil je jouw geld in beheer laten beleggen? Je vind jouw ideale online broker via Allesoveraandelen.com. Bekijk de mogelijkheden bij brokers zoals Binck en een groot aanbod aan andere aanbieders van het beleggen tegen lage kosten. In sommige gevallen kun je zelfs gebruik maken van een leuke aanbieding wanneer je start met het beleggen. Denk hierbij aan tijdelijke acties waarbij je geen transactiekosten betaalt voor een bepaalde tijd. Doe hier je voordeel mee en vergroot jouw rendement!

5/5 - (19 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)