Aandelen Nike kopen

Aandelen Nike kopen: Just do it!

aandelen nike kopenEen van de meest bekende merken op het gebied van sportieve kleding en schoenen is het Amerikaanse Nike Inc. Ook het bekende sportmerk Umbro valt tegenwoordig onder de wereldwijde paraplu van het van oorsprong Amerikaanse Nike concern. Wil je meer dan genieten van de schoenen en kleding van Nike alleen? Aandelen Nike kopen is een optie waar je gebruik van kunt maken wanneer je jouw (spaar)geld wilt doen groeien. Hoewel het beleggen altijd een risico met zich meebrengt is het een feit dat het beleggen doorgaans flink meer rendement kan opbrengen dan het sparen bij de bank. De rentes vallen tegenwoordig enorm tegen en zijn zo laag dat je er nauwelijks iets aan hebt. Ook wanneer je nauwelijks kennis van zaken hebt wat betreft het beleggen kun je toch je voordeel doen met beleggingen via brokers die het beleggen in beheer aanbieden. Bij een groot aantal online brokers, zoals bijvoorbeeld Binck, kun je tegenwoordig ook als particulier aandelen Nike kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Een broker vinden voor het aandelen Nike kopen

Wil je aandelen Nike kopen? Dan kun je kiezen uit een groot aantal online brokers. Je opent een beleggersrekening bij de broker van jouw keuze. Sommige brokers berekenen kosten voor het gebruik van deze rekening, anderen niet. Ook de transactiekosten die men rekent bij het beleggen via een broker moet je goed bekijken. Deze kosten kunnen onderling enorm verschillen. Wil je weinig aan- of verkopen doen? Dan zijn wat hogere transactiekosten geen groot probleem. Handel je actief? Dan kunnen deze kosten een flinke invloed hebben op jouw rendement. Op Allesoveraandelen.com maak je makkelijk een vergelijking tussen de brokers op de markt. Dit doe je op basis van onafhankelijke informatie. Ook kun je direct bekijken welke brokers een welkomstbonus aanbieden, of bij welke broker je jouw voordeel kunt doen met gratis educatieve middelen, zoals webinars voor beginnende beleggers. Wil je het werk voor je laten doen? Kies dan voor het beheerd beleggen. Op deze manier kun je eenvoudig aandelen Nike kopen zonder moeite.

Meer over aandelen Nike kopen

In het jaar 1980 ging Nike voor het eerst de beurs op, waarbij veel kapitaal binnen werd gehaald met de verkoop van 2.377.000 aandelen. Ook in de hierop volgende jaren ’90 was de groei van Nike explosief te noemen. Een groot aantal nieuwe winkels werd wereldwijd geopend. In 2003 en 2007 nam Nike Converse (bekend van de gympen) en Umbro over. Hiermee betrad Nike de wereld van de professionele voetbalkleding. Hoewel Nike het goed doet, heeft het bedrijf uiteraard wel concurrentie van bijvoorbeeld Puma en Adidas. Bekijk jouw mogelijkheden voor het aandelen Nike kopen.

5/5 - (21 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)