Aandelen Azelis kopen

Azelis heeft de stap gewaagd en sinds enige tijd is aandelen Azelis kopen een mogelijkheid geworden. De onderneming was toe aan de beursgang, iets dat ook bleek uit de intakeperiode voor de beursgang. Die werd namelijk eerder afgesloten vanwege een veel te grote vraag. Met de beursgang slaagde Azelis er in om een bedrag van 1,71 miljard euro op te halen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Azelis kopen, bedrijf wil opnieuw nieuwe wegen inslaan

De meeste mensen omschrijven Azelis als een chemiedistributeur. Daarmee vind de onderneming zelf dat het wat tekort gedaan wordt overigens. Volgens Azelis gebeurt er namelijk veel meer dan alleen het verplaatsen van goederen. Azelis wil markten vooruit brengen en nieuwe wegen inslaan. Het staat voor innovaties en in de technische laboratoria worden door het combineren van ingrediënten steeds nieuwe wegen en innovaties ontdekt. Innovatie door formulering is de missie van het inmiddels beursgenoteerde bedrijf.

Maak de kans op rendement groter en doe voldoende informatie op

Aandelen Azelis kopen is dus al een optie en het kan ook voor jou best een interessante optie zijn. Dat is het overigens alleen als je wel bekend bent met de basisprincipes van beleggen. Op deze website kun je alle relevante informatie vinden over zaken als beurskoersen, aandelen, brokers en kun je bovendien op perfecte wijze leren beleggen, ook met fictief geld. Op die manier kom je goed beslagen ten ijs en is de kans op rendement weer een stukje groter geworden.

Gestage groei volgens een vastomlijnd plan

Overigens bestond een deel van de beursgang uit nieuwe aandelen, maar  ook bestaande aandelen  kregen een nieuwe eigenaar. Ondertussen is de marktkapitalisatie van Azelis zo ongeveer 6 miljard euro. Azelis wil met de beursgang en specifiek het opgehaalde geld groei bewerkstelligen en wil met een kapitaalinjectie de leidende positie die het heeft in de markt nog verder versterken. Azelis is een onderneming die de zaken meer dan goed voor elkaar heeft. Er is sprake van planmatig werken en zeker ook gestreefd naar een gestage groei.

Duurzaamheid en awards

Duurzaamheid speelt eveneens een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Azelis. Dat het bedrijf de afgelopen jaren al verschillende keren in het bezit kwam van awards en andere onderscheidingen zegt veel over de kwaliteit die deze onderneming aanbiedt. Het is overigens niet ondenkbeeldig dat Azelis straks ook weer andere bedrijven over zal gaan nemen. Zo werd nog niet zo heel erg lang geleden Ingredients Plus Hong Kong volledig overgenomen. Het versterkte zo niet alleen de positie in Azië, maar ook de positie die het inneemt binnen de persoonlijke verzorgingsindustrie.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)