Aandelen Oatly kopen

Aandelen Oatley kopenOatly lijkt zich op te maken voor een beursgang. In de omgeving van de Zweedse producent van onder meer havermelk klinken die geluiden namelijk meer en meer door. Aandelen Oatly kopen kan best interessant zijn. Zo zijn het investeringsfonds van de Rabobank, Oprah, Nathalie Portman en Jay-Z samen voor ongeveer tien procent eigenaar van het bedrijf. Ook zij zien het dus nadrukkelijk zitten in Oatly en staken zelf al heel veel geld in  het bedrijf. Misschien is het een idee om dat ook te doen en om aandelen Oatly te kopen. Voor je dat doet kun je elders op dit platform alles lezen en leren over beleggen en aandelen. Check de brokers, volg de cursus gratis beleggen en ga in eerste instantie met fictief geld gratis beleggen.

Vergelijk brokers voor je gaat beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Celebraties liften mee op succes en investeren

De prominenten haalden onlangs nog 200 miljoen dollar op, aangevoerd door Blackstone. Daarmee kon de investeringsronde als succesvol beschouwd worden. De celebraties willen het Zweedse bedrijf verder laten groeien en zo zelf dus ook nadrukkelijk meeliften op het succes. Oatly heeft overigens niet stil gestaan en de producten van de onderneming liggen al in twintig verschillende landen in de schappen. Geruchten zeggen dat het bedrijf nu al rond de 2 miljoen dollar waard is. Dat zal met een eventuele beursgang alleen maar meer worden. Mocht dat het geval zijn, dan lijkt aandelen Oatly kopen geen slecht idee. Zeker in de wetenschap dat er een groep financieel sterke mensen achter dit merk zit moet beleggers vertrouwen geven.

Geen gek idee, aandelen Oatly kopen

Oatly zette in 2019 voor 200 miljoen dollar om.  Ondertussen is echter de ambitie uitgesproken dat de omzet in 2021 tenminste verdubbeld is. En als de voortekenen niet bedriegen, dan gaat dat lukken. Er is volop beweging, reuring rond het Zweedse merk, een merk dat zeer milieuvriendelijk is en in die geest handelt en onderneemt. Dat is precies de reden dat ook mensen als Oprah en Jay-Z de onderneming steunen, behalve dan het feit dat ze helemaal weg zijn van de producten die aangeboden worden.

Een zeer milieuvriendelijke onderneming

Oatly laat niet na zich ook als een zeer milieuvriendelijk bedrijf te presenteren. Het geldt als het veganistisch alternatief voor zuivel. Bijzonder is zeker dat de onderneming op de verpakking cijfers laat zien die bepaalde producten kunnen hebben op het broeikaseffect in de wereld. Zo wil het mensen met de neus op de feiten drukken en bewuster maken van wat er speelt en wat de invloed is van bepaalde producten op het milieu. Zelf doet Oatly er alles aan om het milieu te sparen.  Er wordt overal rekening mee gehouden.

Geen onbekende in ons land

Oatly is sinds 2019 ook in Nederland geen onbekend gezicht meer. Sinds dat jaar is het in Vlissingen gevestigd waar het jaarlijks onder meer 120 miljoen liter drank voor de Nederlandse markt produceert, zoals dat ook geldt voor België en Duitsland.  Oatly koos overigens niet zomaar voor Vlissingen in dit geval. Op deze manier namelijk is het in staat om wat het vervoer van de producten betreft de uitstoot van gassen tot een minimum te beperken. Aandelen Oatly kopen is aandelen van een bedrijf kopen dat het echt goed voor heeft met de aarde en de wereld. Aandelen Oatly kopen is alleen om die reden  de moeite al waard.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)