Aandelen Coinbase kopen

 

aandelen Coinbase kopenAandelen Coinbase kopen is vanaf 2021 mogelijk. De cryptovaluta handelaar kondigde de beursgang alk in december 2020 aan en vooral het succes van bitcoin was het laatste zetje voor Coinbase om publiek te gaan. Coinbase bestaat vanaf 2012 en de digitale valutabeurs doet in bitcoin, bitcoin cash, ethereum, ethereum classic, litecoin en tezos met fiat valuta’s in 32 landen en transacties en opslag in 190 landen over heel de wereld.

Aandelen Coinbase kopen mogelijk in de loop van 2021

Coinbase werd opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam. Het is als gekeken wordt naar het handelsvolume de grootste cryptocurrency beurs van de Verenigde Staten. Eigenlijk is het vanaf de start van de onderneming crescendo gegaan met Coinbase. Slechts een keer kwam het bedrijf in opspraak en dat was tijdens Black Live Matters. Voor het overige is het nog prille verhaal van Coinbase een aaneenschakeling van hoogtepunten. In het kader van Black Live Matters was er reuring omdat donkere mensen in de praktijk 7 procent bleken te verdienen in vergelijkbare functies. Ook vrouwen zouden onderbetaald worden bij Coinbase.

Bereid je goed voor op de handel in aandelen

Voor aandelen Coinbase kopen aan de orde is, doe je er goed aan eerst de informatie elders op deze website tot je te nemen. Je vindt er informatie over beleggen en aandelen, kunt er de brokers vergelijken en extra kennis opdoen door de gratis online cursus beleggen te volgen. Je kunt er ook eerst met fictief geld beleggen om zo de handel in aandelen beter onder de knie te krijgen.

Kluissysteem voor veilig opslaan van bitcoin

Meteen na de start van het bedrijf lanceerde Coinbase diensten om bitcoin te kopen en te verkopen via bankoverschrijvingen. Coinbase had in 2014 al een miljoen gebruikers en kreeg het de blockchain service Blockr. Voorts ontwikkelde het een kluissysteem voor het veilig opslaan van bitcoin. Verder kwam Coinbase met Coinbase Exchange, een platform voor de professionele handelaren. Vanaf 2017 heeft Coinbase een licentie om in ethereum en litecoin te gaan doen. Ondanks gedoe rond Black Live Matters bleef Coinbase ook in 2019 en 2020 actief. Zo nam het in 2019 de Italiaanse startup Neutrino over. Bovendien rolde het in 2020 een Visa betaalkaartprogramma uit.

Direct listing en geen public offering

Coinbase kiest bij de beursgang voor direct listing in plaats van public offering. Op die manier kan Coinbase de aandelen zelf aan de handelaren verkopen zonder tussenkomst van banken die de prijs kunnen bepalen. Coinbase vindt dit beter bij zowel crypto als bij het eigen bedrijf passen. Met de beursgang zou Coinbase een waarde moeten krijgen van 75 miljard dollar en zou het een van de grootste publieke handelaren van cryptovaluta worden. Aandelen Coinbase kopen? Dan wel eerst even de informatie op Alles over Aandelen.com checken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)