Aandelen Azerion kopen

Aandelen Azerion kopenHet ziet er naar uit dat aandelen Azerion kopen vanaf 2021 mogelijk is. Azerion overweegt namelijk een beursgang volgend jaar. Als aandelen Azerion kopen mogelijk wordt, dan kan het bedrijf met het opgehaalde geld de groeiplannen die het heeft versneld uitvoeren. Voor aandelen Azerion kopen aan de orde is, doe je er goed aan om brokers te vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Azerion kopen mogelijk vanaf 2021?

Azerion is een Nederlands media-, technologie en entertainmentbedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Amsterdam. Het geldt als overkoepelende onderneming op de Europese markt voor verschillende bedrijven als Sellbranch, WideSpace en Sulake. Azerion is vooral bekend van videogames. Het biedt echter ook technische oplossingen om zo de waardeketen in beeld te krijgen en om uitgever, adverteerders en gebruikers samen te brengen. Azerion leende al eerder 12,5 miljoen euro om plannen naar voren te trekken. Azerion is ook een onderneming die via organische groei en overnames is gegroeid en wil blijven groeien. Daarbij moet aandelen Azerion kopen dus vanaf volgend jaar ook een mogelijkheid zijn.

Groeiplannen verder gestalte geven

De lening overigens, kwam bovenop een bedrag van 60 miljoen aan vreemd vermogen dat al eerder opgehaald werd. Een ronde langs investeerders leverde vrijwel alleen maar positieve reacties op. Niemand die nee zei tegen deelname aan de obligatielening van 60 miljoen euro en de verwachting is dat het met een eventuele beursgang niet anders zal zijn. Over groeiplannen gesproken, het is de bedoeling dat er rondom Azerion een nieuw ecosysteem ontstaat met content en technologie.

Voortekenen lijken gunstig

Azerion is groot geworden door tal van samenwerkingen en overnames. De basis van de onderneming gaat terug naar de fusie tussen Improve Digital en uitgever Orange Games in 2018. Vervolgens werden aan de samenwerking tussen deze partijen steeds meer namen toegevoegd als bijvoorbeeld Zoomin, Spil Games, Semilo, HiMedia en een joint venture van Talpa Network. Met een beursgang moeten de volgende stappen in de groei van het bedrijf mogelijk worden. Of aandelen Azerion kopen in 2021 of later een serieuze optie wordt, zal binnenkort nader worden onderzocht. De voortekenen lijken echter uitermate gunstig.

Azerion heeft diverse ondernemingen overgenomen

Behalve de al genoemde bedrijven die aansluiting vonden bij Azerion zijn ook ondernemingen als Digitaal Verbeteren, Plinga Plinga, Smeet Smeet, Tubia, Tunni Tunni, Voidu, Yoki netwerk en Kizi.com in handen van Azerion. Het al eerder genoemde Sulake was overigens in handen van telecombedrijf Elsa. De onderneming genoot grote bekendheid door Habbo, een grote online community. Overigens bundelde Azerion in 2019 de activiteiten in het platform AzerionOne.

Basiskennis is uitermate belangrijk als je gaat beleggen

Azerion kende in 2019 een omzet van 197 miljoen euro. In 2020 gaat men uit van een verkoopsom van 215 miljoen euro en rekent men op een winst van 25,5 miljoen euro. Daarbij wordt uitgegaan van een marge van 12 procent. Als aandelen Azerion kopen een mogelijkheid wordt, dan check je voor je daadwerkelijk de beurs op gaat altijd eerst de informatie op dit platform. Het is uitermate belangrijk een bepaalde basiskennis te hebben voor jij je begeeft in de beleggingswereld. Anders is de kans op het maken van rendement gewoon klein.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)