Aandelen Kraken kopen

Aandelen Kraken kopen

Het wordt snel mogelijk om aandelen Kraken te kopen. Kraken is een bekend Amerikaans handelsplatform voor cryptomunten. Kraken is het bedrijf van oprichter en topman Jesse Powell. De beursgang kan te maken hebben met het feit dat de grote rivaal van Kraken, Coinbase, eerder dit jaar al naar de beurs ging en flink cashte.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Kraken kopen; bedrijf volgt voorbeeld rivaal Coinbase

Kraken is een nog jong bedrijf dat in 2011 werd opgericht in San Francisco. In korte tijd slaagde de onderneming er in om liefst zes miljoen gebruikers uit 190 landen aan zich te binden. Kraken werd door kenners al gewaardeerd op een waarde van 20 miljard dollar ondertussen.

Zorg voor voldoende parate kennis

Aandelen Kraken kopen kan voor iedereen interessant zijn. Ben jij beginnend belegger en overweeg je aandelen Kraken te kopen, lees je dan eerst wel goed in. Zonder parate kennis is de kans op rendement namelijk klein. De beleggingswereld is tamelijk ondoorzichtig. Hier op allesoveraandelen.com lees je alles over beleggen en aandelen, brokers en beurskoersen. Je kunt er bovendien leren beleggen met fictief geld, zonder risico te lopen dus.

Aanleiding was bedrijfsbezoek aan Mt. Gox

Aandelen Kraken kopen betekent dat je investeert in een jonge onderneming dat nu al zeventig cryptocurrency’s beschikbaar heeft voor de handel. Directe aanleiding van het oprichten van Kraken was een bezoek van Jesse Powell aan Mt. Gox. Dat bedrijf had te kampen met een beveiligingsinbreuk. Powell liet bij het bezoek weten te werken aan opvolging, mocht Mt. Gox stoppen. Uiteindelijk stopte het bedrijf in 2014, toen had Kraken er ondertussen al twee jaren van testen opzitten. Eerst hield Kraken zich uitsluitend bezig met bitcoin, litecoin en met eurotransacties.  Al snel werden extra valuta’s en ook margehandel toegevoegd.

Kraken deed tal van overnames

Het is vervolgens crescendo gegaan met Kraken.  Zo kreeg het in 2020 een SPDI-charter in Wyoming, de eerste cryptocurrency-uitwisseling die een dergelijk charter in de Verenigde Staten hield. Ander kenmerk van Kraken zijn de vele overnames die het de afgelopen jaren deed. Bekend zijn de overnames van onder meer Cavirtex, CleverCoin, Gildera, Cryptowatch, Crypto Facilities, OTC Desk en Bit Trader.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)