Aandelen kopen ING

aandelen kopen ingWist je dat je aandelen kunt kopen via de ING? Aandelen kopen ING is er voor je op het moment dat je hun experts in wil zetten of wanneer je zelf de beurs op wil gaan. Bij de ING is het namelijk mogelijk om jouw beleggingen uit te besteden aan hun ervaren beleggers. Hier zitten uiteraard een aantal voordelen aan. Deze voordelen worden verder in dit artikel toegelicht. Daarnaast lees je meer over hoe je zelf de beurs op kunt gaan via de ING. En als laatste lees je over de risico’s die bij het kopen van aandelen en beleggingen komen kijken.

Vergelijk beleggen via ING met deze brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen kopen ING: Wanneer kies je voor het uitbesteden van jouw beleggingen?

Aandelen kopen via ING is mogelijk op het moment dat je klant bij hen bent. Je kunt ervoor kiezen om het beleggen bij hen uit te besteden, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Zo weet je zeker dat jouw geld in goede handen is. Maar wanneer is het aandelen kopen via ING precies interessant? Neem nou dat jij een groot bedrag op je spaarrekening hebt staan, dan is het zonde om het jarenlang niet meer aan te raken. Met aandelen kopen ING krijg jij de kans om meer uit je spaargeld te halen. Maar wanneer je toch enigszins om je geld geeft en je niet wil dat je door onwetendheid veel geld verliest, is het beter om het beleggen aan de experts van de ING over te laten. Dit bespaart je ook nog eens tijd.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je bij aandelen kopen ING pas in aanmerking komt op het moment dat je minimaal €25.000 wil beleggen. En het is belangrijk dat je ook een goed overzicht hebt van jouw maandelijkse lasten, zodat je genoeg geld overhoudt om elke maand van te leven.

Zelf aandelen kopen via ING?

Aandelen kopen ING heeft het programma Zelf op de Beurs ontwikkeld en dit is bedoeld voor alle mensen die zelfstandig willen beleggen. Via de ING krijg je toegang tot een wereldwijd assortiment aan fondsen, aandelen, sprinters en nog veel meer. Hiermee kan je zelfstandig beleggen. Je kan gebruikmaken van Zelf op de Beurs via de ING op het moment dat je een betaalrekening bij hen hebt. Met aandelen kopen via de ING heb je geen transactiekosten wanneer je online bepaalde fondsen of trackers koopt en verkoopt. Daarnaast ontvang je toegang tot de opinie van de ING m.b.t. beursontwikkelingen en kan je altijd en overal jouw beleggingen in de gaten houden met de Mobiel Beleggen App. En dit alles doe je via de ING voor €4 per kwartaal. Maar let op, want soms komen er nog aanvullende transactiekosten bij.

Allesoveraandelen.com is jouw encyclopedie op het gebied van aandelen

Op Allesoveraandelen.com geven wij je graag meer informatie omtrent het kopen van aandelen en het beleggen in bepaalde bedrijven of fondsen. Allesoveraandelen.com geeft je echter geen financieel advies. Wij zetten soms wel wat tips onder elkaar, maar beleggen kent altijd risico’s en is niet te controleren. Op deze site lees je vooral veel over wat beleggen precies inhoudt en hoe je dit kunt uitbesteden of hoe je zelf de beurs op kunt gaan. Ook worden een aantal grote en minder grote bedrijven uitgelicht die wellicht interessant voor je zijn. Onthoud vooral dat je uit verschillende en meerdere brokers tegelijk kunt kiezen.

Het is natuurlijk altijd waardevol om je goed in te lezen voor je zelf gaat beleggen. Maar onthoud dat de beurs onvoorspelbaar is en dat maakt het beleggen achteraf gezien best spannend maar ook leuk. Want wie weet is jouw vermogen over ruim 10 jaar wel verdubbelt of in ieder geval gegroeid. Dan heb je al meer bereikt dan wanneer je het spaargeld alleen maar op de bank had laten staan.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)