Aandelen Plenitude kopen

Het wordt in2022 mogelijk om aandelen Plenitude te kopen. Plenitude is een kersvers bedrif van Eni, het bekende Italiaanse bedrijf dat gespecialiseerd is in de petroleumsector, gasproductie, elektriciteitsproductie en de petrochemische industrie. Eni is actief in zeventig landen en er werken rond de 30.000 mensen bij de Italiaanse onderneming.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Plenitude kopen kan vanaf 2022

De beursgang van Plenitude past precies in de heersende trend dat klassieke olie- en gasgroepen zich omvormen tot multi energie ondernemingen die actief zijn in zowel de vuile als schone energie. Plenitude zal alle activiteiten van Eni overnemen die te maken hebben met de ontwikkeling van hernieuwbare energie, de verkoop van energieoplossingen en de oprichting van een breed oplaadnetwerk van elektrische voertuigen.

Lees eerst de informatie op deze website goed door

Aandelen Plenitude kopen kan dus in 2022. Dan heb je dus nog wel even de tijd om de informatie over aandelen en beleggen die je op deze website vindt goed door te nemen. Met parate kennis namelijk, vergroot je de kans om rendement te maken op jouw ingelegde geld. Lees hier dus alles over de aandelen, beleggen, beurskoersen en brokers. Je kunt bovendien deelnemen aan een gratis online cursus beleggen, om zo goed beslagen ten ijs te komen.

Eni is blij met de beursgang van dochter Plenitude

Eni zelf is blij met de beursgang van dochter Plenitude. ‘Het is de hoeksteen van de decarbonisatie strategie. Bovendien is het de sleutel tot onze steeds voortdurende transformatie’, liet een zegsman weten. Plenitude streeft ernaar om rond het jaar 2040  volledig kostenvrije energieproducten te kunnen leveren. Plenitude moet zo geheel op eigen kracht sneller kunnen groeien. Volgens een zegsman ‘komt er zo beduidend meer geld vrij voor Plenitude om zelf duurzame energie te kunnen ontwikkelen. Ook wordt zo ruimte gehouden en ontstaat een meer vrije kasstroom om te kunnen investeren in de transformatie van het bedrijf. Eni werd in 1953 door de overheid opgericht. Vervolgens werd Eni in1998 geprivatiseerd. De onderneming is ondertussen actief in ruim zeventig landen een het biedt werk aan 30.000 werknemers.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)