Aandelen Vinci kopen

Aandelen Vinci kopen: beleggen in de bouw

aandelen vinci kopenHoewel je wellicht nooit van Vinci als bedrijf hebt gehoord, is de kans enorm groot dat je tijdens bijvoorbeeld reizen door het buitenland een gebouw hebt betreden of in een kantoorpand bent geweest dat gebouwd is door Vinci. Vinci is een van oorsprong Frans bouwbedrijf. Maar niet zomaar een bouwbedrijf. Hoewel het bedrijf ruim 60% van de winst binnen haalt in het eigen land Frankrijk, weet Vinci tevens enorme opdrachten en projecten binnen te slepen op de internationale markt. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom zovelen kiezen voor het aandelen Vinci kopen. Voorbeelden van enorme opdrachten waar Vinci aan gewerkt heeft zijn onder andere de Kanaaltunnel en de bekende Pont de Normandie. Wil jij starten met het beleggen in de bouw sector? Dan kan investeren in Vinci een mooie mogelijkheid bieden.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer over aandelen Vinci kopen

Hoe zit het met de omzet van Vinci? Het antwoord op deze vraag is niet geheel onbelangrijk wanneer je nadenkt over aandelen Vinci kopen. Het bedrijf haalt ongeveer 85% van de totale omzet uit het plannen en uitvoeren van grote projecten in de bouw. Tevens is Vinci verantwoordelijk voor het exploiteren van zaken zoals parkeergarages, maar ook tolwegen en vliegtuigbanen. Uiteraard is Vinci hierbij verantwoordelijk voor het onderhoud. De winst die voortvloeit uit deze activiteiten ligt bijna dubbel zo hoog als die van de bouwdivisie van het bedrijf. Wil je aandelen Vinci kopen? Dan kies je voor een bedrijf dat in de komende jaren vooral verder wil groeien in Azië en Latijns-Amerika. Hiermee wil het bedrijf een grote sprong naar nog meer inkomsten maken.

Aandelen Vinci kopen via een voordelige broker

Natuurlijk is er ook bij het beleggen in een sterk bedrijf en aandelen Vinci kopen nooit een gegarandeerd rendement. Toch kun je zelf invloed uitoefenen op een mogelijk gezonde ‘winst’ bij het beleggen. Dit doe je door te kiezen voor een zo voordelig mogelijke online broker. Aandelen Vinci kopen via een broker met lage transactiekosten houdt in dat er minder kosten van jouw beleggingen worden afgehaald. Besteed wat tijd aan het vergelijken van online brokers. Op Allesoveraandelen.com kun je snel een vergelijking maken tussen de brokers op de markt. Zo kun je kiezen voor het beleggen in beheer, het beleggen middels een (kleiner) maandelijks bedrag, of voor het volledig zelfstandig beleggen via een broker. Ook is het bij sommige brokers mogelijk om met nepgeld het beleggen uit te proberen. Zo kun je bekijken of aandelen Vinci kopen bij je past.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)