Aandelen NX Filtration kopen

Aandelen NX Filtration kopen

NX Filtration gaat naar de beurs. Daarmee zijn de ambities van deze Twentse onderneming echter nog niet gestild, want het is de bedoeling dat NX Filtration snel een nieuwe fabriek gaat bouwen. Aandelen NX Filtration kopen moet het bedrijf in staat stellen de bouw van de fabriek mogelijk te maken en om verder snel door te kunnen groeien.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen NX Filtration kopen kan al op korte termijn

Aandelen NX Filtration kopen moet op zeer korte termijn een mogelijkheid zijn. De onderneming die nu op twee locaties in Enschede gevestigd is, heeft namelijk geen tijd te verliezen. NX Filtration maakt waterzuiveringstechnologie. Door de uitgifte van rond de 30 procent van de nieuwe aandelen wil NX Filtration een bedrag van tussen de 150 en 165 miljoen euro ophalen. Dat geld is nodig ook, want NX Filtration wil snel doorgroeien.

Twee bedrijven uit Twente beursgenoteerd

Door de beursgang krijgt TKH Group gezelschap, waardoor weer twee Twentse ondernemingen beursgenoteerd zijn straks. Voor aandelen NX Filtration kopen concreet wordt doe je er zeker verstandig aan de informatie hier op de website goed door te nemen. Op die manier leer je wat nou precies beleggen is en wat brokers zijn. Ook leer je de beurskoersen volgen en kun je deelnemen aan de gratis cursus online beleggen.

Nieuwe techniek voor zuiveren van water en vloeistoffen

NX Filtration werd opgericht in 2016. Aan de wieg stond professor Erik Roessink. De 66-jarige buitengewoon hoogleraar membraantechniek is werkzaam aan de Universiteit van Twente. Roessink stond aan de basis van een geheel nieuwe techniek van water en vloeistoffen zuiveren met behulp van nanotechnologie. Als de methode Roessink grootschalig toegepast wordt, dan kan duurzamer en sneller dan de huidige reinigingstechnieken gewerkt worden. Bovendien zijn bij de methode van NX Filtration geen chemicaliën noodzakelijk. Ook kost het beduidend minder energie.

Infestos is de meest voorname aandeelhouder van NX Filtration

Op dit moment zijn een groot deel van de aandelen van NX Filtration in eigendom van Infestos Enschede, een investeringsmaatschappij van Bernard van Doeschot. Hij is een voormalig aandeelhouder van Norit en kent in die hoedanigheid Roessink en zijn technologie. Op dit moment kan NX Filtration slechts 2500 modules op jaarbasis produceren, al is net opgeschaald naar een totaal van 10.000 per jaar. Met de nieuwe fabriek moet het straks mogelijk zijn 80.000 modules op jaarbasis te maken. De bouw van de nieuwe fabriek zal honderden banen opleveren. Er is inmiddels een optie genomen op een stuk grond ergens in Twente.

Aandelen NX Filtration kopen kan straks interessant zijn. Vergeet niet je eerst in te lezen over aandelen en beleggen, iets dat je prima hier op deze website kunt doen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)