Trading 212 reviews en ervaringen

trading212 reviews ervaringenTrading 212 is een broker die met het hoofdkantoor domicilie houdt in het Engelse Londen. Met Trading 212 is wel een unieke broker genoemd, want als eerst van Europa rekent het geen commissies voor de diensten. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat doe je er zeer verstandig aan je eerst in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft te verdiepen. Dat kan elders op dit platform, waar je gratis kunt beleggen met fictief geld en je gratis deel kunt nemen aan een online cursus. Ondertussen zijn de Trading 212 reviews en ervaringen met de Engelse broker overwegend positief.

Direct een gratis rekening openen bij Trading 212 >

of lees meer informatie

Trading 212 reviews en ervaringen: zeer positief

Als we Trading 212 eens nader onder de loep nemen en de Trading 212 reviews en ervaringen lezen, dan is er vooral veel lof voor de beschikbare app. De app is ondertussen al miljoenen keren gedownload en van al die gebruikers is verreweg het grootste deel positief over het gemak van de app. Niet voor niets wordt de app van Trading 212 in het Verenigd Koninkrijk het meest gebruikt zoals dat in Duitsland ondertussen ook al het geval is.

trading212 voordelen en ervaringen
Op de website van Trading212 komen de voordelen duidelijk naar voren

Al met een klein bedrag de beurs op

Uit de Trading 212 reviews en ervaringen komt ook het kostenaspect nadrukkelijk aan de orde. Trading 212 wil de financiële markt democratiseren en wil het voor iedereen mogelijk maken om al voor een klein bedrag aandelen te kopen en te verhandelen. Dat doet het zonder commissies of andere kosten te rekenen. In zo goed als alle Trading 2012 reviews en ervaringen komt dit aspect naar voren en wordt dit uiteraard als een zeer groot pluspunt beschouwd. Ook de betaalmogelijkheden worden geroemd. Uit de Trading 212 reviews en ervaringen wordt ook duidelijk dat mensen het waarderen dat je steeds inzicht hebt in de realtime koersen.

‘Leuk spel met kleine bedragen’

Trading 212 maakt handelen in aandelen, valuta’s en grondstoffen mogelijk. En dat helemaal gratis. Je geld en je aandelen zijn bij deze broker veilig. Ook dat wordt, zo blijkt uit de Trading 212 reviews en ervaringen, als een geruststellende gedachte ervaren door de gebruikers. ‘Een leuk spel met kleine bedragen’ is een typering die je ook vaker tegenkomt tussen alle reviews en ervaringen. Dat je snel successen kunt boeken blijkt wel uit een opmerking als ‘het kan snel gaan met de CFD’s.’ Daarmee wordt duidelijk dat zaken doen met een broker die de diensten gratis aanbiedt wel degelijk zoden aan de dijk kan zetten.

gratis oefenen bij trading 212
Het is mogelijk om bij Trading 212 gratis te oefenen met beleggen voordat je met echt geld start

Mindere ervaring

Trading 212 gaat er prat op een goede app te hebben en prijst zelf ook de eigen klantenservice. Ook dit aspect komt nadrukkelijk naar boven uit de Trading 212 reviews en ervaringen. De klantenservice helpt mensen steeds écht verder  en in negen van de tien keer gebeurt dat ook zeer snel. Natuurlijk heb je ook mensen die een keer een iets mindere ervaring met de app en de klantenservice hebben, die groep is echter nadrukkelijk in de minderheid. Verbeterpunten? Gek genoeg lees je die amper. Wel zou het aanbod van nieuwe en recent vrijgegeven IPO’s beter kunnen, zo lezen we.

Conclusie? Mensen die gebruik maken van Trading 212 zijn zeer tevreden over de app. Ze roemen het gemak waarmee in aandelen gehandeld kan worden en zeker ook over de klantenservice. Verbeterpunten worden mondjesmaat genoemd en kritiek is er amper. Daarmee is deze broker de moeite dus meer dan waard. Wil je overigens ook informatie over andere brokers? Kijk dan elders op dit platform.

Direct een gratis rekening openen bij Trading 212 >

of lees meer informatie

Beleggen en handelen is nooit zonder risico

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 76% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)