Aandelen Sun Country Airlines kopen

aandelen Sun Country Airlines kopenHet moet binnen afzienbare tijd mogelijk zijn om aandelen Sun Country Airlines te kopen. De luchtvaartmaatschappij bereidt namelijk een beursgang voor en heeft daarvoor al gerenommeerde partijen als Barclays, Morgan Stanley, Deutsche Bank Securities, Goldman Sachs en Nomura ingeschakeld.

Aandelen Sun Country Airlines kopen krijgt gestalte in 2021

Wanneer de beursgang precies een feit moet zijn en wat een aandeel moet gaan kosten is overigens nog niet bekend. Wel is zeker dat Sun Country Airlines een verzoek heeft ingediend voor een notering op de Nasdaq. De luchtvaartmaatschappij heeft een zoals men dat noemt hybride verdienmodel. Dat wil zeggen dat aan de ene kant goedkope vakantievluchten uitvoert tussen de Verenigde Staten en bestemmingen in Midden Amerika en het Carribisch Gebied. Aan de andere kant worden er echter ook vrachtvluchten uitgevoerd in opdracht van met name Amazon.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Doe eerst voldoende kennis op

Wil je aandelen Sun Country kopen? Zorg dan eerst dat je over voldoende kennis van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Die informatie kun je op deze website opdoen. We vertellen je alles over brokers en aandelen en je neemt gratis deel aan het beursspel. Ook is er een gratis online cursus beleggen beschikbaar.

Passagiers- en vrachtvluchten voor Amazon

Sun Country Airlines heeft een vloot van dertig Boeing 737 800’s voor het vervoeren van passagiers en twaalf Boeing 737 800 BCF’s voor het uitvoeren van vrachtvluchten. De luchtvaartmaatschappij wordt ook wel eens omschreven als een low-fare luchtvaartmaatschappij. De maatschappij werd opgericht door voormalige medewerkers van Braniff International Airways. In 2018 werd de maatschappij echter overgenomen door investeringsmaatschappij Apollo Global Management.

Specialist in krediet en private equity

Apollo Global Management is een wereldwijde vermogensinvesteerder die al bestaat vanaf 1990 en met hoofdkwartier is gevestigd in New York City. Het bedrijf is gespecialiseerd investeringen in krediet, private equity en echte activa. Apollo is ook de eigenaar van onder andere ADT, CareerBuilder, Cox Media Group, Intrado, Rackspace, Redbox Shutterfly en Smart & Final.

‘Hometown Airlines’

Sun Country Airlines houdt domicilie in Dakota County. Dit is een voorstad van Eagan in de staat Minnesota. De luchtvaartmaatschappij gebruikt Saint Paul International Airport als hub en ondertussen vliegt het al op 43 verschillende bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij staat ook wel bekend als ‘Hometown Airlines’.  Aandelen Sun Country Airlines kopen zal in elk geval dit jaar (2021) gestalte moeten krijgen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)