Aandelen CF Intercity kopen

Aandelen CF Intercity kopen

CF Intercity wil als eerste club van Spanje naar de beurs. Bijzonder, want aandelen CF Intercity kopen betekent aandelen kopen van een club die actief is op het vierde niveau van Spanje. De spelers van de club zijn semi-professionals. Nadat de club al in 2018 liet weten een beursgang te willen maken, komt het er nu dus echt van.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CF Intercity kopen: is er animo?

Aandelen CF Intercity kopen doe je straks op de BME Growth in Spanje. Als het aan de club had gelegen had je dus drie jaar geleden al aandelen CF Intercity kunnen kopen. De club wilde dat destijds doen via de licentie van vierdeklasser Novelda CF. Daar stak de Spaanse bond echter een stokje voor. In 2019 echter, promoveerde de club zelf naar het vierde niveau en konden de plannen voor een beursgang weer uit de mottenballen gehaald worden. CF Intercity wil doorstoten naar de hoogste Spaande divisies. En daar is simpelweg (veel) geld voor nodig.

Lees eerst de informatie op deze website

Voor je aandelen CF Intercity gaat kopen, lees je eerst alle informatie hier op de website over aandelen en beleggen. Alleen als je de basisbeginselen van beleggen kent, kan een beleggingsavontuur succesvol zijn. Je leest op deze website alles over de brokers, beurskoersen en over hoe je kunt leren beleggen. Zonder enige kennis van zaken lijkt succes in de beleggingswereld uitgesloten.

Waardering van 4,5 miljoen euro

Ondertussen staat CF Intercity onder voorzitterschap van Salvador Marti, die met zijn techbedrijf ook hoofdsponsor is. Het is overigens maar afwachten of er veel belangstelling is voor de aandelen. Dat is in elk geval moeilijk te voorspellen op dit moment. CF Intercity gokt na de beursgang op een waardering van 4,5 miljoen euro. De waarde van de huidige selectie wordt door websites geschat op rond de 1,3 miljoen euro. Voor de goede orde, FC Dordrecht – hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie in ons land – heeft een selectie met een waard van 4,2 miljoen euro. De kampioen van Spanje, Atletico Madrid, is daarentegen 748 miljoen euro waard.

Enige raakvlak met kampioen Atletico

In Juanfran Torres heeft de club een bekende aandeelhouder. Junfran maakte enige jaren geleden de beslissende strafschop namens Atletico Madrid in de strafschoppenreeks tegen PSV, in de Champions League. Het is ook meteen het enige raakvlak tussen de kampioen en CF Intercity. Wil je straks aandelen van voetbalclub CF Intercity kopen? Dan wel eerst de informatie op deze website goed doornemen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)