Welke aandelen kopen?

Welke aandelen kopen? Zo ontdek je het

Velen zetten tegenwoordig de eerste stappen wat betreft het zelf aandelen kopen. Maar welke aandelen kopen? En waar of hoe kun je als particulier eigenlijk aandelen kopen of verhandelen? Er zijn in principe twee manieren om zelf te starten met het aandelen kopen en beleggen van jouw extra geld. Uiteraard kun je sparen bij de bank. De lage rente zal desalniettemin nauwelijks winst opbrengen op het vastzetten van jouw spaargeld. Dat is dan ook de reden waarom veel consumenten tegenwoordig kiezen voor het aandelen kopen. Een broker maakt het mogelijk voor iedereen om te starten. Hierbij open je een beleggingsrekening. Vervolgens kies je of je zelf start met actief beleggen, of kies je liever voor het beleggen in beheer (waarbij de experts jouw geld beleggen)? Welke aandelen kopen? We vertellen graag meer.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Welke aandelen kopen? Populaire aandelen op de huidige markt

Welke aandelen kopen voor een kans op rendement? Hier is geen perfect antwoord op te geven. De wereld van de aandelen fluctueert en verschillende zaken, zoals de politiek, de handel en prijzen van grondstoffen hebben een invloed op de koersen van aandelen. Toch zijn er een aantal markten (zoals bijvoorbeeld de IT-sector) die een interessante mogelijkheid bieden om een antwoord te vinden op de vraag ‘welke aandelen kopen?’.
Bedrijven als Google, Amazon en Facebook zijn continu bezig met innovaties en het ontwikkelen van nieuwe diensten. Ook andere bedrijven in deze sector bieden perspectief en een kans op het opbouwen van een leuk rendement. Beleg je liever in de Nederlandse bedrijven op de markt? Ook dan kan een broker vaak verschillende mixfondsen aanbieden. Zo kun je bij jouw broker vaak goed terecht met tips en informatie. Welke aandelen kun je het best kopen? Jij bepaalt!

Welke aandelen kopen met beleggen in beheer?

Kies je voor het beleggen in beheer, dan kies je voor gemak. De experts gaan voor je aan het werk met jouw geld. Jij hoeft geen antwoord te hebben op de vraag ‘welke aandelen kopen‘, maar kiest simpelweg uit een van de ‘pakketten’ aandelen die de broker je biedt. Jij bepaalt hoeveel risico men mag lopen bij het beleggen. Kies je het liefst voor een laag risico met een mogelijk lager maar constanter rendement? Of ga je vol gas voor een hoog risico? Welke aandelen kopen is succesvol? Op AllesOverAandelen.com vind je op basis van een onafhankelijke vergelijking de broker die bij je past.

4.1/5 - (17 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)