Aandelen EVgo kopen

EVgo naar de beursNog voor midden 2021 moet het mogelijk zijn aandelen EVgo te kopen. Het bedrijf dat doet in snelladers voor elektronische auto’s wil op die manier 2,6 miljard ophalen. EVgo geldt als eigenaar van het grootste elektrische voertuigen netwerk van Amerika. EVgo staat voor elke maand opnieuw 5,4 miljoen kilometers. Het bedrijf werd opgenomen in 2010.

Ontdek manieren om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen EVgokopen: check eerst de info op allesoveraandelen.com

Snelladers van EVgo laden in een half uurtje 90 mijl. De laders van deze aanbieder zijn compatibel met alle EV-modellen. Het gaat EVgo goed, zoals dat geldt voor eigenlijk alles wat met de wereld van elektrische voertuigen te maken heeft. De verwachting is dat de EV-markt tot 2040 zal verhonderdvoudigen. Alle middelen die nu uit de publieke markt worden gehaald zullen dat proces alleen maar versnellen. Aandelen EVgo kopen doe je uiteraard niet voor je de informatie op allesoveraandelen.com hebt gelezen. Je vindt er alles over aandelen, brokers en de koersen. Je kunt er ook prima leren beleggen door de gratis online cursus beleggen te volgen. Ook speel je er het beursspel.

2700 nieuwe snelladers de komende vijf jaar

Aandelen EVgo kopen betekent dat het bedrijf invulling kan geven aan de doelstellingen die het voor de komende vijf jaar heeft gesteld. In die periode wil het liefst 2700 nieuwe snelladers toevoegen aan het al indrukwekkende netwerk. EVgo heeft overigens deals gesloten met autoproducenten als General Motors en Nissan, zoals het dat ook heeft met Lyft en Uber. Nu al heeft EVgo 800 locaties in 67 grootstedelijke gebieden in 34 Amerikaanse staten. Om dat te realiseren ging de ondernemer samenwerkingsverbanden aan met Albertsons, Kroger en Wawa.

Bedrijf staat onder leiding van Cathy Zoi

EVgo werd in 2010 opgericht en staat onder leiding van Cathy Zoi. De beursgang gaat gestalte krijgen door de samenwerking met een zogenaamd blanco cheque bedrijf, in dit geval is dat Climate Change Crisis Real Impact. Investeerders in het bedrijf zijn onder andere Pacific Investment Management Company, fondsen en rekeningen die beheerd worden door Blackrock, Wellington, Neuberger Berman Funds en Van Eck Associates Corporation.

Dochter van LS Power

EVgo is overigens zelf een dochter van LS Power, een partij die openbare snelladers voor elektrische voertuigen exploiteert. Door de fusie met een blanco cheque of Spac bedrijf, is er straks dus sprake van een gecombineerd bedrijf dat overigens gewoon EVgo blijft heten en ook als EVGO verhandeld zal worden op de aandelenmarkt. De beursgang zal in het tweede kwartaal van 2021 moeten zijn afgerond. LS Power zal in de nieuwe situatie 74 procent van de belangen in de onderneming houden. Zoi blijft ook gewoon aan als CEO.

Voor aandelen EVgo kopen een feit is check je eerst de informatie op allesoveraandelen.com. De handel in aandelen is allesbehalve gemakkelijk en transparant. Hoe meer je weet, hoe groter de kans is op rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)