Aandeel Fugro

aandeel fugro kopen

Aandeel Fugro kopen of verkopen?

Fugro is een bedrijf van toegevoegde waarde. Zij verzamelen gegevens over het aardoppervlak en de bodem van de zee. Op basis van deze gegevens formuleren zij adviezen. Vaak worden deze adviezen gegeven aan de olie- en gasindustrie en ook de mijnbouw en bouw is geïnteresseerd in dergelijke adviezen. Ben je geïnteresseerd in een aandeel Fugro? Dan is het zeker niet verkeerd om in zee te gaan met een bedrijf dat behoort tot één van de beste advies- en ingenieursbedrijven in Europa.

Interesse in aandelen kopen? Lees meer informatie bij deze aanbieders om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Fugro kopen?

Als je een aandeel Fugro aanschaft, dan heb je een aandeel van een bedrijf dat behoort tot één van de beste advies- en ingenieursbedrijven in Europa. In 2006 mocht Fugro trots zijn dat ze wereldwijd op de elfde plaats stonden, zeker geen verkeerde plaats voor het Nederlandse bedrijf. De grootste klant van Fugro is voornamelijk de energiesector. Het hoofdkantoor van Fugro is gevestigd in Leidschendam. De opdrachtgevers van Fugro worden voorzien van alle technische gegevens en informatie die benodigd zijn om bijvoorbeeld infrastructuur en bouwwerken te ontwerpen, maar ook te bouwen en te onderhouden. Doordat ze van zoveel markten thuis zijn, zijn hun opdrachtgevers op veel plaatsen en onder allerlei diverse omstandigheden actief.

Aandeel Fugro kiezen: koers Fugro

In 1962 werd Fugro opgericht door Kornelis Joustra. In 1992 werd het bedrijf genoteerd aan de Euronext Amsterdam en vanaf dat moment konden ook anderen een aandeel van het bedrijf kopen. Sinds 2008 zijn de aandelen Fugro ook opgenomen in de AEX. Er zijn diverse websites waarop je de koers van een aandeel Fugro kunt volgen. De koers is in principe de prijs waarvoor je de aandelen kunt verhandelen op de beurs.

Vooraf aandeel Fugro

Het is aan te raden om je goed voor te bereiden voordat je een aandeel Fugro koopt. Dankzij een goede voorbereiding zul je namelijk beter in staat zijn om de koersontwikkelingen van de aandelen te begrijpen. Verdiep je daarom eerst goed in het bedrijf Fugro. Hiervoor kun je de website raadplegen. Daarnaast is het verstandig om de koers van een aandeel Fugro te volgen. Hierdoor weet je hoeveel een aandeel van het bedrijf Fugro waard is. De koershistorie is ook verstandig om te bekijken. Hierdoor zul jij de ontwikkelingen beter begrijpen en daardoor zul je ook beter in staat zijn om de koersen voor de toekomst in te schatten. Wil jij je nog meer verdiepen in de wereld van aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesoverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt om succesvol van start te gaan.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet.

5/5 - (18 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)