Aandelen Panini kopen

Het moet binnen afzienbare tijd mogelijk zijn om aandelen Panini te kopen. De Italiaanse stickeruitgeverij gaat om die reden fuseren met Slam Corp, een Spac van honkballer Alex Rodriguez. Het blanco cheque bedrijf ging in februari 2021 naar de beurs en haalde 575 miljoen dollar op, geld dat bestemd is om overnames te doen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarde van 3 miljard dollar

Zeker voetballiefhebbers kennen het allemaal, Panini. Wie heeft niet de prachtige stickerboeken gehad vol met bekende voetballers? Nog steeds zijn er volwassenen die jaarlijks zorgen dat ze hun Panini boek compleet krijgen. De beursgang moet Panini een waarde geven van 3 miljard dollar. Aandelen Paninin kopen zal ongetwijfeld interessant worden voor voetballiefhebbers, want die hebben gevoelsmatig veel met deze onderneming.

Aandelen Panini kopen is een stukje jeugdsentiment

Aandelen Panini kopen betekent investeren in een bedrijf dat in 1961 opgericht werd. Het maakt al stickerboeken vanaf het  WK van 1970 in Mexico. Stickerboeken die helemaal compleet zijn en de zeldzame uitvoeringen gaan niet zelden voor fikse bedragen van eigenaar naar eigenaar. Naar verluidt is het duurste boek een album van het WK in 1970 dat gesigneerd is door Pele. Het boek zou 12.038 euro opgeleverd hebben.

Zorg voor voldoende kennis over aandelen en beleggen

Voor aandelen Panini kopen aan de orde is, doe je er goed aan eerst de informatie op deze website goed door te nemen. Alleen mensen die kennis van zaken hebben, maken op de beurs serieus kans op rendement. Lees dus elders op deze website alles over brokers, beurskoersen en neem deel aan de gratis online cursus beleggen. Ook kun je leren beleggen met fictief geld, waardoor je zonder enige risico de beurs kunt leren kennen. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt, ga je met echt geld aan de slag.

Recordomzet in 2018, omzet voor het eerst voorbij het miljard

Panini scoort standaard goed in het jaar dat er EK’s en WK’s gespeeld worden. De omzet schiet dan omhoog. 2018 was wat dat betreft wel een recordjaar. Panini maakte toen voor het eerst een omzet van meer dan een miljard euro, het dubbele van 2017.  De Italiaanse stickeruitgeverij is actief in 150 landen en geeft elk jaar duizend nieuwe collecties uit. Behalve ruilkaarten en stickers is Panini ook bekend van strips, boeken, tijdschriften en graphic novels.

Een deeltje Panini in handen krijgen

Aandelen Panini kopen kan leuk en interessant zijn, zeker voor de voetballiefhebbers die zo een deeltje Panini in handen krijgen. Check wel eerst de informatie elders op de website, voor jij je er aan waagt.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)