Aandelen Ginkgo Bioworks kopen

Aandelen Ginkgo Bioworks kopen

Het moet in het derde kwartaal van 2021 mogelijk zijn aandelen Ginkgo Bioworks te kopen. Het bedrijf wil de beursgang realiseren met behulp van een Spac deal. De deal zal het bedrijf waarderen op een waarde van 15 miljard dollar.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Ginkgo kopen na fusie met Spac

Ginkgo Bioworks is een biotechbedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Boston. Het wil naar de beurs door te fuseren met Spac Soaring Eagle Acquisition Corp. De onderneming werd opgericht in 2008 door Jason Kelly en drie klasgenoten, onder supervisie van professor Tom Knight. Het aspirant beursgenoteerde bedrijf omschrijft zichzelf als een ‘organisme bedrijf’. De visie van het bedrijf is om cellen op schaal te programmeren met toepassingen in diverse industrieën zoals farmaceutica, voedsel en landbouwindustrieën.

Zorg dat je voldoende basiskennis hebt

Als aandelen Ginkgo Bioworks kopen straks mogelijk is, is het goed voldoende basiskennis te hebben van alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Die informatie kun je hier prima halen, want je leest op deze website alles over aandelen en beleggen, de brokers en de beurskoersen en kunt – zo je wilt- gratis leren beleggen zonder meteen financiële risico’s te lopen. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt, is het verstandig om te overwegen aandelen Ginkgo Bioworks te kopen.

Crescendo met de onderneming

Het is de afgelopen jaren crescendo gegaan met de onderneming, dat in Cascade Investment, Casdin Capital, General Atlantic en Senator Investment Group al serieuze investeerders heeft. De deal zal de onderneming moeten waarderen op een waarde van 15 miljard. 2,5 miljard is onderdeel van de deal, inclusief 1,72 miljard van de Spac en de rest, 775 miljoen, aan geëngageerde private investeringen in publiek eigen vermogen (PIPE) van een grote groep investeerders.

Omzetgroei van 84 procent verwacht

De bestaande investeerders zullen na de deal net als de SRNC-aandeelhouders, PIPE-aandeelhouders en Spac sponsors respectievelijk 84 procent, 10 procent, vier en twee procent in handen krijgen. De toekomst van het bedrijf lijkt rooskleurig. Vorig jaar nog genereerde het bedrijf een omzet van liefst 76,7 miljoen dollar. De verwachting is echter dat de inkomsten gaan doorgroeien tot liefst 628 miljoen in 2024. Over de periode tot 2024 moet derhalve een omzetgroei van 84 procent bewerkstelligd worden.

Wellicht interessant om te kopen

Dit alles maakt aandelen Ginkgo kopen wellicht ook voor jou straks wel heel interessant. Vergeet dan echter niet eerst voldoende informatie in te winnen. En dat kan prima hier, op deze website. Laat die kans niet liggen

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)