Aandelen Polestar kopen

Dat kan best eens interessant zijn; aandelen Polestar kopen. Want de concurrent van Tesla gaat naar de beurs. De elektrische autobouwer uit Zweden – ondertussen helemaal los van Volvo actief- krijgt straks een beurswaarde van rond de 20 miljard dollar. Voor de beursgang doet Polestar een beroep op een Spac, in dit geval betreft het blanco cheque bedrijf Gores Guggenheim.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Polestar kopen; beursgang moet bedrijf waarde van 20 miljard dollar geven

Polestar wordt algemeen gezien als een echte concurrent van Tesla. Na de beursgang zal met de kapitaalinjectie opnieuw een slag geslagen worden wat betreft de ontwikkeling van de elektrische auto. De Polestar geniet ook al bekendheid in ons land en dan specifiek van de Polestar 2. In 2020 werden een kleine drieduizend van deze auto’s op kenteken gezet in ons land.

Aandelen Polestar kopen kan interessant zijn door groeipotentie Plestar

Polestar heeft nadrukkelijk groeipotentie en is nog steeds volop in ontwikkeling. Om die reden kan aandelen Polestar kopen dus best eens interessant zijn als je rendement met je geld wilt maken. Om de kans op rendement te vergroten, is het wel verstandig je eerst zeer grondig te verdiepen in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Beleggen is niet zo gemakkelijk als je denkt. Om die reden kun je op deze website alles lezen over relevante onderwerpen als brokers, beleggen, aandelen en beurskersen. Bovendien worden er verschillende mogelijkheden aangeboden om goed te leren beleggen. Doe dit vooral wel, want hoe meer je van de materie weet, hoe groter de kans dat je straks een leuk rendement scoort.

Net als Volvo in handen van de Geely Holding Group

Polestar is dus losgeweekt van Volvo maar is ondertussen net als Volvo wel in eigendom van de bekende Zhejiang Geely Holding Group uit China. De ook in ons land bekende Polestar 2 wordt dan ook in China geproduceerd. Dat wil overigens niet zeggen dat alle Polestars in China gebouwd worden. De Polestar 3 bijvoorbeeld, een nog te ontwikkelen uitvoering, zal naar verwachting in de Verenigde Staten geproduceerd worden.

Aantrekkelijke prijs maakt auto serieuze concurrent van Tesla

De Polestar en zeker de Polestar 2 is een interessante auto. De aanschafprijs is 45.900 euro en daarmee is de auto afgezet tegen de Tesla prima betaalbaar. Overigens zijn in 2021 tot zover nog slechts 600  Polestars in ons land verkocht. Daardoor zal het aantal van drieduizend van een jaar eerder niet  aan de orde zijn. Voor de liefhebbers van elektrische auto’s en de techniek; de Polestar gebruikt dezelfde techniek als die van de Volvo XC40 P8 Recharge en de Volvo C40.

Voor aandelen Polestar kopen straks echt concreet wordt is het dus een kwestie van kennis opdoen. En dat kun je prima hier op allesoveraandelen.com doen.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)