Aandelen Parship kopen

aandelen Parship kopen

Naar alle waarschijnlijkheid zal het in de loop van 2021 mogelijk worden om aandelen Parship te kopen.  Op dit moment wordt met adviseurs gekeken naar wanneer de beursgang precies een feit moet zijn. Parship is in verschillende landen in Europa actief, en vanaf 2006 ook in België. Parship is in handen van het Duitse ProSiebenSat1. In 2016 betaalde deze Duitse Partij liefst honderd miljoen euro voor Parship.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Parship kopen: succes Bumble gaf het laatste zetje

Behalve dat ProSiebenSat1 honderd miljoen voor het eigendom van  het datingplatform neerlegde, nam het ook nog eens voor honderd miljoen euro schulden over. Hoewel er al langer plannen waren om naar de beurs te gaan, gaf het recente succes van de datingapp Bumble op de beurs het laatste zetje. Datingapps zijn nadrukkelijk in opmars, wellicht ook door de gevolgen van het corona  virus. Iemand in de kroeg ontmoeten zit er immers niet in.  Tinder is nog steeds onbetwist leider als het gaat om dating en datingsapp. Behalve het voorbeeld van Bumble keek Parship ook naar de beursgang van het eveneens Duitse Auto1 Group. Die partij haalde 1,8 miljard op met de beursgang. Dat lijkt Parship ook een mooi vooruitzicht.

Volg eerst de gratis online cursus beleggen

Voor aandelen Parship kopen aan de orde is, lees je altijd eerst de informatie die je elders op deze website vindt. Je vindt er onder meer informatie over brokers en aandelen, kunt een gratis online cursus beleggen volgen en deelnemen aan het beursspel. Ook kun je als beginner  in eerste instantie met fictief geld oefenen, zonder dat je dus kans loopt om echt geld te verliezen. Beleggen is niet zo eenvoudig als het soms wel lijkt.  Daarom is het beter om voldoende kennis op te doen voor je daadwerkelijk gaat beleggen.

De website ging op Valentijnsdag live

Parship is gevestigd in het Duitse Hamburg en was eerst onderdeel van de Georg von Holtzbrinck Publishing Group. Parship bestaat vanaf 2000 al ging het pas op 14 februari 2001  live. Inderdaad ja, op Valentijnsdag. Het concept met een vragenlijst en profiel matching  algoritme is tot stand gekomen in samenwerking met psycholoog Hugo Schmale van de Universiteit van Hamburg. Doel: gelijkgestemde koppels bij elkaar brengen. Het algoritme van Schmale is overigens gebaseerd op behavioristische principes  en op psychoanalytische persoonlijkheidstheorieën.

Gratis of betaald abonnement

Parship had aanvankelijk ook een gay tak, die ging vanwege het grote succes in 2005 echter op eigen benen verder. Als jij je aanmeldt bij Parship, dan kun je kiezen voor een gratis account en zijn je mogelijkheden beperkt. Je kunt echter ook kiezen voor een betaald abonnement. Wanneer aandelen Parship kopen precies mogelijk is, is overigens nog niet bekend.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)