Centraal Beheer Beleggen

Centraal Beheer beleggenCentraal Beheer Beleggen: een interessant alternatief voor sparen

Beleggen is voor veel mensen een goede manier van rendement verkrijgen met geld dat ze bijvoorbeeld ook op een spaarrekening hadden kunnen zetten. Tegenwoordig brengt het sparen met een spaarrente niet veel extra geld op. Beleggen via een aanbieder via een beleggersrekening, zoals bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, maakt het mogelijk om zonder enige kennis van de ins- en outs van het beleggen, gebruik te maken van de kennis van experts op dit gebied. Beleggen is geen manier om snel extra geld te verdienen. Wel kun je middels Centraal Beheer Beleggen op de langere termijn rendement vergaren en jouw kapitaal laten groeien.

Lees meer over beleggen via Centraal Beheer >

of start direct en open een rekening

Hoe werkt Centraal Beheer Beleggen?

Bij Centraal beheer Beleggen kun je onder andere kiezen uit het laten beleggen van je geld in obligaties en aandelen. Met het beleggen in aandelen loop je het grootste risico, maar hierover later meer. Ook met een relatief klein bedrag kun je kiezen voor Centraal Beheer Beleggen. Je meld je aan voor de service, vult je gegevens in en stort een bedrag op de beleggingsrekening. Hierna gaan de experts van Centraal Beheer Beleggen voor je aan de slag. Wil je jouw geld weer opnemen en stoppen met beleggen? Geen probleem. Jij bepaalt wanneer je jouw geld weer terug wilt. Je geeft simpelweg een opdracht tot het verkopen van jouw obligaties of aandelen en je laat het saldo op je bankrekening storten.

De risico’s van Centraal beheer Beleggen

Wanneer je eventueel wilt starten met het laten beleggen van jouw geld is het goed om op de hoogte te zijn van de eventuele risico’s. Het kan voorkomen dat de voor jou uitgevoerde beleggingen niet het gewenste rendement opleveren. Ook kan de waarde van je aandelen stevig kelderen. Op de lange termijn zie je doorgaans dat de waarde uiteindelijk ook weer toeneemt. Beleggen kan dus een goede oefening in geduld zijn. Bij Centraal Beheer Beleggen doet men maatschappelijk bewuste beleggingen en investeringen. De beslissingen wat betreft het beleggen van geld worden goed doordacht genomen door de experts. Hier kun je van op aan wanneer je kiest voor Centraal Beheer Beleggen.

Centraal Beheer Beleggen met een mixfonds

Een mixfonds is een verzameling aan mogelijkheden waarin kan worden belegd. Hierdoor worden de risico’s gespreid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een mix van fondsen, obligaties, aandelen en grondstoffen. Jij maakt de keuze wat betreft de fondsen of aandelen waarin je jouw geld wilt laten beleggen. Zo kun je kennis maken met het laten beleggen van jouw geld op een interessante manier met een lager risico.

Lees meer over beleggen via Centraal Beheer >

of start direct en open een rekening

3.7/5 - (32 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)