Aandelen 23andMe kopen

aandelen 23andMe kopenAandelen 23andMe kopen is vanaf het tweede kwart van 2021 mogelijk. De aandelen zullen worden verhandeld op de beurs in New York. De beursgang krijgt gestalte met speciale dank aan een zogenaamd blanco cheque bedrijf, in dit geval VG Acquisition Corp.  Het is een vennootschap van de zeer geslaagde Britse zakenman Richard Branson.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen 23andMekopen vanaf tweede kwart 2021 mogelijk

23andMe is een pionier binnen de DNA-business. Met dank aan het bedrijf kun je achter de antwoorden op vragen komen als waar je voorouders vandaan komen, hoeveel procent genetisch materiaal afkomstig is van neanderthalers  en of je erfelijk belast bent. Dat gebeurt middels een speekselstaal. Aan de hand van het door jou ingeleverde speekselstaal kunnen de antwoorden verkregen worden. Om de beursgang mogelijk te maken werd het bedrijf dus overgenomen door een Spac, een blanco cheque bedrijf dat al in het bezit was van een beursnotering. In dit geval was dat dus VGAC.

Leer beleggen met fictief geld

Voor aandelen 23andMe kopen concreet wordt, doe je er verstandig aan eerst elders op deze website de informatie over aandelen en beleggen goed tot je te nemen. Voorts vind je er informatie over de brokers, doe je mee aan het beursspel en volg je de gratis online cursus gratis beleggen. Ook kun je met fictief geld eerst proberen het beleggen onder de knie te krijgen. Zo loop je geen risico’s om geld te verkiezen als beginnend belegger.

Koers  VGAC schoot meteen omhoog

23andMe wordt gewaardeerd op 3,5 miljard dollar met daarbij in kas een bedrag van 759 miljoen dollar. Van dat bedrag is 509 miljoen ingebracht door VGAC en 250 miljoen dat opgehaald is door de  private verkoop van aandelen aan institutionele beleggers. Dit wordt in jargon ook wel Pipe genoemd.  Nadat bekend werd dat aandelen 23andMe kopen straks mogelijk is, schoot de koers van het aandeel VGAC meteen omhoog. 23andMe zal met een nieuw ticket met de aanduiding  ME op de beurs in New York actief worden. Als alles volgens plan verloopt, moet aandelen 23andMe kopen ergens in het tweede kwart van 2021.

In eerste instantie verboden

23andMe werd overigens opgericht door Anne Wojciki, de voormalig echtgenote van Google oprichter Sergey Brin. Hoewel het idee van 23andMe aanvankelijk door iedereen werd omarmd, werden de DNA testen aanvankelijk echter verboden. Pas in 2017 kreeg de onderneming alsnog toestemming van het FDA. Sinds die tijd gaat het crescendo met het bedrijf en vanuit dat oogpunt bezien is een beursgang logisch.

Ambities nog niet gestild

Aandelen 23andMekopen kan dus straks met dank aan Richard Branson. Branson was al snel een van de aandeelhouders van het bedrijf. Met de beursgang van 23andMe zijn de ambities van Wojciki nog niet gestild. Want ondertussen liggen er plannen om ruimtebedrijf Virgin Orbit met een Spac naar de beurs te brengen. Voor aandelen 23andMe kopen aan de orde is, check je wel eerst altijd de informatie elders hier op Alles over Aandelen.com.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)