Aandelen Shein kopen

Als de voortekenen niet bedriegen wordt het volgend jaar (2024) mogelijk om aandelen Shein te kopen. De geruchten over een beursgang gingen al veel langer. Aandelen Shein kopen moet mogelijk worden op de beurs in New York. De waarde van de beursgang wordt door insiders geschat op 60 miljard dollar. Daarmee zou het meteen ook de grootste Amerikaanse beursgang van een Chinees bedrijf worden sinds Didi Global in 2021 naar de beurs ging. Dat bedrijf hield het echter maar een jaar op de beurs vol.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Shein kopen op de beurs in New York

Shein, vooral bekend als een kledinggigant, is een controversieel bedrijf. Dit vooral vanwege de slechte arbeidsomstandigheden. Mensen zouden in de fabrieken gemiddeld 75 uur per week moeten werken en zouden bovendien geen salaris krijgen als ze een fout maken. Onlangs nodige Shein tal van influencers uit om te komen kijken. Vervolgens ontstond een ander beeld. Volgens critici waren de influencers echter gepaaid met een leuk snoepreisje.

Shein is een Chinees e-commercebedrijf

Shein is een Chinees e-commercebedrijf dat is opgericht in 2008. Het bedrijf doet vooral in mode, sportartikelen en kledingaccessoires. Shein biedt veel voor weinig en werkt vooral met budgetprijzen. Ondertussen worden er bestellingen geleverd aan 220 verschillend elanden. In 2021 was Shein wereldwijd het grootste online modebedrijf.  Shein heette in eerste instantie overigens ZZKKO en had eind 2021 een marktwaarde van 30 miljard dollar. Na een investeringsronde vorig jaar werd de waarde geschat op een kleine 100 miljard dollar.

Vergelijk brokers op AllesOverAandelen.com

Wil jij straks aandelen Shein kopen? Dan ga je zaken doen met brokers. Wat betreft brokers heb je ontzettend veel te kiezen. Hier op AllesOverAandelen.com maak je niet alleen kennis met de beste brokers, je kunt ze hier ook nog eens goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je altijd de voor jou juiste keuze.

5/5 - (2 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)