AEX beursspel

AEX beursspel: speel met € 20.000 nepgeld

De wereld van de aandelen en het beleggen is voor velen van ons een raadsel. Hoe werkt het beleggen precies? En is het mogelijk om zonder risico’s te ervaren hoe het is om zelf te handelen in aandelen? Tegenwoordig is het absoluut mogelijk om uit te proberen hoe het beleggen in zijn werk gaat. Er zijn verschillende aanbieders van een zogeheten AEX beursspel. Met een dergelijk spel kun je zelf de ervaring opdoen van het ‘spelen met geld’ door middel van het beleggen in aandelen. Vaak is enige kennis van de aandelenmarkt wel benodigd om goed uit de voeten te kunnen met een dergelijk spel. Toch is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een bijzonder laagdrempelig spel.

Een AEX beursspel zonder risico’s

Op Allesoveraandelen.com geven we uitgebreide en onpartijdige informatie over verschillende mogelijkheden met betrekking tot het beleggen in aandelen. Tevens kun je via deze interessante website deelnemen aan het AllesoverAandelen beursspel. Het aanmelden voor het spel is gratis en kost je hooguit 2 minuten, waarna je direct aan de slag kunt met een rekening waarop een fictief bedrag van € 20.000 staat. Met dit ‘geld’ kun je kennismaken met het beleggen op een volledig veilige manier. Het deelnemen kost niets. Het bijzondere aan dit beursspel is het feit dat je middels e-mails op de hoogte wordt gehouden van tips en trucs. Het spel is bijzonder laagdrempelig en je leert spelenderwijs over het beleggen. Speel je liever via een app op je smartphone of op je tablet? Dat kan met deze laagdrempelige versie van een AEX beursspel.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 2500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

Google Logo 2010Facebook-logo-PSDalibabarabobank_logoapple aandelen kopenphilips aandelen

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen

 

Een AEX beursspel met echt geld spelen?

Heb je het AllesoverAandelen.com beursspel een tijdje gespeeld en smaakt het beleggen naar meer? Dan kun je in dit spel makkelijk overschakelen naar een spelmodus waarin je aan de slag gaat met beleggen met je eigen (echte) geld. Uiteraard is dit geen must en het is belangrijk om te onthouden dat het beleggen met echt geld wel degelijk gepaard gaat met risico’s. Maak nu kennis met het beursspel en wordt een ervaren belegger! beursspel

Meer over beursspel

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie