Aandelen Deezer kopen

Aandelen Deezer kopen kan vanaf juli 2022 op de Franse beurs in Parijs. Het streamingplatform wil met de beursgang de grenzen verder verleggen en mikt in dat kader met name op Amerika en het Verenigd Koninkrijk. De beursgang van Deezer vindt plaats via een Spac, een blanco cheque bedrijf. Dit bedrijf is IzPO. Een fusie tussen deze twee bedrijven is dus aanstaande.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Deezer kopen kan vanaf juli 2022

Na de beursgang moet Deezer een waarde hebben van 1,05 miljard euro. Als de voortekenen niet bedriegen, dan moet aandelen Deezer kopen in juli van 2022 mogelijk zijn. De gang naar de beurs moet Deezer een bedrag van 135 miljoen euro opleveren. In het nieuw te vormen bedrijf neemt ook Francois Henri Pinault zitting. Deze telg uit de miljardairsfamilie komt in de Raad van Bestuur. Pinault is CEO bij Kering, een bedrijf dat bekend is van Gucci en Yves Saint Laurent. De familie heeft eveneens belangen in de Franse krant Le Monde.

Deezer is nu nog steeds verlieslatend

Aandelen Deezer kopen? Dat kan straks best eens interessant zijn. Nu nog is Deezer actief in de schaduw van het Zweedse Spotify. Spotify heeft 180 miljoen betelanden gebruikers, Deezer steekt daar nu nog schril bij af met 9,6 miljoen betalende gebruikers. Overigens zou Deezer al in 2015 naar de beurs. Deze beursgang ging toen vanwege  marktomstandigheden niet door. Deezer geldt net als Spotify nog steeds als verlieslatend. Het merendeel van de gebruikers van Deezer is Frans, maar ook in Duitsland en Brazilië  timmert het ondertussen aardig aan de weg.

In 2025 moet de omzetgrens van 1 miljard  bereikt zijn

Deezer wil tegen 2025 winstgevend zijn als onderneming. In dat jaar wil het ook de omzetgrens van 1 miljard euro omzet doorbreken. Voor je aandelen Deezer gaat kopen, doe je er verstandig aan om eerst voldoende te weten over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Die informatie vind je hier op AllesOverAandelen.com. Zo lees je hier over de brokers en de beurskoersen en kun je deelnemen aan een gratis online cursus beleggen. Pas als je voldoende weet, is de kans op een leuk rendement ook echt reëel.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)