Aandelen Yahoo kopen

Aandelen Yahoo kopen? Dat moet binnen afzienbare tijd weer tot de mogelijkheden behoren. Het internetconcern plant namelijk een terugkeer naar de beurs, zo liet topman Jim Lanzone weten aan de Financial Times. ‘Yahoo is er financieel klaar voor en bovendien weer winstgevend’, zo liet hij weten. Wanneer aandelen Yahoo kopen precies mogelijk is, is nog niet bekend gemaakt. Ook is niet bekend wat een aandeel Yahoo moet kosten en hoeveel aandelen er precies verkocht gaan worden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Yahoo kopen wordt voor de tweede keer mogelijk

Yahoo geldt als één van de oudste merken op internet. In 1996 was het voor de eerste keer te vinden op de beurs. Yahoo was zeker in die tijd razend populair, niet in de laatste plaats door de uitstekende zoekmachine in combinatie met een mailbox. Yahoo werd in 2017 overgenomen door Verizon. Het ging toen Altaba heten. In die tijd ging het al minder met Yahoo. Google en Facebook streefden Yahoo in die periode voorbij en bleken de grote winnaars in de strijd binnen de techbedrijven.

Yahoo is in handen van investeringsmaatschappij Apollo

Yahoo is sinds 2021 in handen van investeringsmaatschappij Apollo. Zij beteelden ongeveer 5 miljard dollar aan Verizon. Ondertussen heeft Yahoo dertig verschillende titels en afdelingen. Het biedt nieuws en maildiensten aan, onder meer nog steeds onder de naam Yahoo. Yahoo is bovendien eigenaar van nieuwssite TechCrunch. Yahoo wil met een nieuwe beursgang op zoek naar interessante overnamepartners. Onlangs nog nam het de gokapp Wagr over. Yahoo is opgericht in 1995 door de heren David Filo en Jerry Yang. Het hoofdkantoor van het bedrijf vind je nog steeds in het Amerikaanse New York.

Maak kennis met de beste brokers op AllesOverAandelen.com

Wil jij straks aandelen Yahoo kopen? Dan ga je zoeken doen met een broker. Op AllesOverAandelen.com kun je nader kennismaken met de beste brokers. Je kunt ze bovendien meteen goed met elkaar vergelijken. Door brokers goed te vergelijken, kies jij de voor jou beste broker. Die dus met de voor jou beste voorwaarden en de beste tarieven.

5/5 - (5 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)