Aandelen ATAI Life Sciences kopen

Aandelen ATAI Life Sciences kopen

Het zal binnen niet al te lange tijd mogelijk zijn om aandelen ATAI Life Sciences te kopen. Het verzoek is ingediend en als alles meezit, is aandelen ATAI Life Sciences kopen straks mogelijk op de Nasdaq. Dit moet straks kunnen onder symbool ATAI. De beursganger staat bekend als een psychedelische medicijnmaker. De onderneming weet zich al jaren gesteund door miljardair Peter Thiel. Het is de bedoeling dat met de beursgang tenminste 100 miljoen dollar opgehaald wordt.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen ATAI Life Sciences kopen kan straks op de Nasdaq

De reden dat Thiel destijds besloot miljoenen te investeren in de onderneming was duidelijk. Volgens Thiel neemt ATAI psychische aandoeningen serieus en ziet het de urgentie van behandeling ervan als een van de weinigen écht in. ATAI Life Sciences is met het hoofdkantoor gevestigd in Berlijn maar heeft ondertussen kantoren in New York en San Diego. Het test medicijnen als ketamine, DMT en psilocybine, het bestandsdeel in paddenstoelen en truffels met een psychedelische werking. De onderneming wist tot zover ruim 300 miljoen dollar op te halen bij particuliere investeerders. Het verzoek om toelating tot de Nasdaq is ondertussen ingediend. Een exacte datum is echter vooralsnog onbekend.

Neem eerst altijd de informatie op deze website goed door

Voor aandelen ATAI Life Sciences kopen nou echt aan de orde is, doe je er goed aan eerst alle informatie op deze website goed door te nemen. Alleen als je de basisprincipes van beleggen kent is er een reële kans op rendement. Je leest op deze website alles over brokers en beurskoersen en kunt als beginner leren beleggen, onder meer door deel te nemen aan een gratis online cursus beleggen. Pas als je de basisprincipes onder de knie hebt kun je eventueel besluiten aandelen ATAI Life Sciences te kopen. Maar bij voorkeur wel in deze volgorde.

Ontwikkelt medicijnen voor de behandeling van angst en cognitieve stoornissen

Behalve het testen van medicijnen tegen depressie ontwikkelt de aspirant beursganger ook psychedelica en andere medicijnen voor de behandeling van onder meer angst, posttraumatische stressstoornis en cognitieve stoornissen die verband houden met aandoeningen als bijvoorbeeld schizofrenie. Bij ATAI Life Sciences werken momenteel rond de vijftig medewerkers en het bedrijf werkt nauw samen met andere bedrijven die zich richten op ontwikkeling van geneesmiddelen en andere technologieën. ATAI biedt deze bedrijven nadrukkelijk de helpende hand met het inzamelen van geld. De samenwerking met toezichthouders en biedt hulp bij de uitvoering van klinische proeven. In ruil wil ATAI Life Sciences een meerderheidsbelang in de medicijnen en technologie die de bedrijven ontwikkelen. Tot nu toe is er overigens nog geen medicijn dat ontwikkeld is formeel goedgekeurd.

Interessant, mits je maar weet hoe te beleggen

Aandelen ATAI Life Sciences kopen zal dus binnen afzienbare tijd een optie zijn. Kan best heel interessant zijn, mits je maar weet hoe de handel in aandelen precies werkt. Check dus altijd eerst de informatie hier op de website voor je daadwerkelijk besluit om aandelen te kopen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)