Beste aandelen 2019

De beste aandelen 2019

Niemand kan de beste aandelen 2019 exact voorspellen. Konden we dat wel dan zou iedereen even succesvol zijn wat betreft het kopen en verkopen van aandelen van bepaalde bedrijven. Wel zijn er experts in de wereld van het beleggen die veel tijd besteden aan het bestuderen van de ontwikkelingen op de internationale markt. Zij bekijken welke bedrijven het goed (of juist niet goed) gedaan hebben in het afgelopen jaar en zijn op de hoogte van de grotere plannen van deze bedrijven wat betreft innovatieve benaderingen en de eventuele release van nieuwe diensten of producten.
Zo komt men meer te weten over het beeld wat betreft de beste aandelen in 2019. Met deze informatie kunnen beleggers hun voordeel doen en zicht richten op een bepaald bedrijf of op een bepaalde sector wat betreft het kopen van aandelen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De voorspellingen wat betreft de beste aandelen 2019

Het is niet verwonderlijk dat met name bedrijven op het gebied van de IT en communicatie flink terrein aan het winnen zijn wat betreft het stijgen op de lijst van de beste aandelen voor 2019. Zo kun je hierbij denken aan de bekende bedrijven die continu werken aan het ontwikkelen van nieuwe services en programmatuur waar zowel bedrijven als particulieren gebruik van maken. Google en Facebook zijn goede voorbeelden van de bedrijven achter de beste aandelen in 2019.

Ook online shopping en aanverwante diensten die geboden worden door wereldwijd bekende bedrijven die continu aan markt winnen bieden een mooie optie voor het aandelen kopen. Ook in het komende jaar. Amazon.com blijft haar markt uitbreiden en biedt ondertussen meer verschillende mogelijkheden voor het betalen en bestellen van goederen. Ook Amazon.com kan dus op de lijst voor de beste aandelen in 2019. Kortom, veel van de aandelen die interessant kunnen zijn voor het behalen van een mooi rendement zijn maar al te vaak de aandelen van bedrijven die we allemaal kennen uit het dagelijks leven.

De beste broker vinden voor de beste aandelen in 2019

Bij jouw favoriete broker kun je terecht voor duidelijke informatie, een prettig beleggingsplatform en voordelige lage transactiekosten. Ook de fondskosten en bijvoorbeeld de mogelijkheid om in eerste instantie gratis te oefenen wat betreft het beleggen kunnen bepalende factoren zijn bij het kiezen van de juiste broker voor jou. Op basis van jouw keuze voor een broker open je bij deze (online) broker een beleggingsrekening. Vanuit deze rekening start je met het aankopen van aandelen. Ook kun je kiezen voor het beleggen in beheer, waarbij de experts met jouw ingelegde geld aan het beleggen gaan. Ook hierbij kun je een keuze maken uit de beste aandelen voor 2019.

5/5 - (26 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)