Aandelen BNP Paribas kopen

Aandelen BNP Paribas kopen? Ja, natuurlijk. Sinds vorig jaar namelijk, lijkt de Europese banksector de weg omhoog ingezet te hebben op de beurs. Zeker vorig jaar profiteerde BNP Paribas, na enkele magere jaren, van de stijging van de rente en meteen was dat af te lezen op de beurs en de aandelenkoers van BNP Paribas. Dat lijkt dus ook kansen te bieden voor de toekomst en dus lijkt aandelen BNP Paribas kopen een beslissing die je prima kunt verklaren.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Zo wordt aandelen BNP Paribas kopen een stuk eenvoudiger

Wil je aandelen BNP Paribas kopen, dan moet je zaken doen met een broker. Als beginner op de aandelenmarkt valt het bepaald niet mee om de juiste wegen te bewandelen. Daarom vind je elders op dit online platform niet alleen alle informatie over het kopen van aandelen, maar worden ook de verschillende brokers voor je op een rijtje gezet. Het maakt aandelen BNP Paribas kopen alvast een stuk gemakkelijker.

BNP Paribas naam de Belgische Fortis bank over

Iedereen heeft wel eens gehoord van BNP Paribas, al was het alleen al omdat het zo lekker in het gehoor ligt en zo lekker bekt. BNP Paribas is een heel grote speler in de bancaire wereld, het is zelfs een van de grootste bankgroepen ter wereld. De bank werd in 2000 geboren als gevolg van een fusie tussen Banque Nationale de Paris en Paribas. De bank is momenteel in ongeveer 75 landen actief en bij BNP Paribas werken liefst 184.000 mensen. BNP Paribas kocht in 2009 de Belgische Fortis bank, waarmee het meteen de grootste bank van Europa werd.

Niet altijd van onbesproken gedrag

BNP Paribas maakt onderdeel uit van de Euro Banking Association EBA. Dit is een samenwerkingsverband van de Europese banken. In Arval, BGL BNP Paribas, BNP Paribas Cardiff en Cetelem heeft het een aantal dochterondernemingen. Overigens is de handel en wandel van de bank niet altijd van onbesproken gedrag geweest. Zo kreeg de bank al eens een forse boete wegen het niet geven van relevante informatie en bleek een boete van 10 miljard dollar in 2014 noodzakelijk toen bleek dat de bank handel dreef met Soedan en Iran. Momenteel echter, is het rustig en stabiel binnen BNP Paribas.

Kenners raden de koop van aandelen BNP Paribas sterk aan

Die rust en stabiliteit en het feit dat de banken vanaf vorig jaar lijken te profiteren van de rentestijgingen maken aandelen BNP Paribas kopen een zeer aantrekkelijke optie. In alle lijstjes van verrassingen (in positief opzicht uiteraard) wordt aandelen BNP Paribas kopen genoemd. Neemt niet weg dat je op de aandelenbeurs begeven altijd risico’s met zich meebrengt. Wat vroeger een garantie op succes was, hoeft dat straks niet te zijn. De meeste mensen besluiten hun heil in aandelen te zoeken omdat geld op de spaarrekening zetten geen rendement oplevert. Anderen vinden het ook gewoon spannend om te gaan beleggen.

Kwestie van kennis

Aandelen BNP Paribas kopen is net als het kopen van andere aandelen een kwestie van kennis. Om stress te voorkomen is het uitermate belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie inwint over de aandelen die je gaat kopen. Zeker in de beginfase kun je slapeloze nachten hebben van beleggen, helemaal als het aandeel sterk fluctueert en behalve mooi kan stijgen ook hard kan dalen. Elders op deze website vind je alle informatie over de eerste stappen die je zet in de aandelenwereld. Zo lees je over de rol van de broker en vind je een overzicht van beschikbare brokers, worden bepaalde beleggingen met elkaar vergeleken en vind je ook de aandelenkoersen. Je kunt alvast een beleggingsrekening openen, deelnemen aan het beursspel en je aanmelden voor een cursus beleggen, ook niet heel onverstandig. Ook kun je via de website online beleggen. Met een rugzak vol kennis lijkt het zeker geen kwaad te kunnen om aandelen BNP Paribas te kopen. Al blijft altijd die slag om de arm, want je loopt hoe dan ook financiële risico’s als je gaat beleggen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)