Beursspel

Beursspel: handel met aandelen en speel met nepgeld

Met het AllesoverAandelen.com Beursspel leer je spelenderwijs handelen met aandelen. Door je aan te melden krijg je de beschikking over nepgeld en kan je gratis en vrijblijvend handelen op de beurs. Met het beursspel leer je beleggen zonder enige risico.

Speel het beursspel op je PC, tablet of smartphone

Iedereen kan meedoen met het gratis beursspel[/caption]Het AllesoverAandelen.com Beursspel kan je spelen waar en hoe je maar wilt. Nadat je een account hebt aangemaakt ontvang je nepgeld op je demorekening. Hiermee kan je zelf gratis oefenen en praktijkervaring opdoen met het beursspel.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen
 

Het leukste gratis beursspel van Nederland

AllesoverAandelen.com biedt een gratis beursspel aan om je de eerste stappen te laten zetten in de wereld van het beleggen. Door het inschrijven met een e-mailadres kan je eenvoudig aandelen van de bekendste bedrijven in de wereld kopen. Hiervoor krijg je een demorekening met nepgeld. Hoe goed ben jij in beleggen? Kom er nu zelf achter.

Gratis tips via e-mail

We geven je naast het gratis beleggenspel ook tips via e-mail hoe jij optimaal kan scoren. Dit is niet alleen handig voor het spel, maar tevens ook leerzaam. Mocht je dit niet willen dan is het ook mogelijk om je eenvoudig af te melden.

Genoeg geoefend met het beursspel? Stap dan over op echt beleggen met geld

Als je vaak geoefend hebt met beleggen met het spel dan is het ook mogelijk om over te stappen op echt geld. Dit is optioneel en je bepaalt zelf of je deze overstap wilt maken. Zoals aangegeven is het beursspel 100% gratis waar je eerst onbeperkt kan oefenen met beleggen in aandelen. Ideaal voor iedereen die praktijkervaring wilt opdoen. 500 spelers gingen je al voor! beursspel

4.5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie