Aandelen Shapeways kopen

Aandelen Shapeways kopen

Shapeways gaat naar de beurs. Het Nederlandse internetbedrijf voor 3D printers en met een eigen online community volgt daarmee de concurrentie. Al eerder namelijk  gingen printbedrijven als Markforged, Desktop Metal en Velo 3D Shapeways voor. Zij haalden behoorlijk wat geld op van de beurs en dat is precies wat Shapeways nu ook wil. Het is noodzakelijk ook, om zo de concurrentie te kunnen volgen en zelfs voor te blijven.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Shapeways kopen; printbedrijf volgt daarmee de concurrentie

Aandelen Shapeways kopen is dus binnen afzienbare tijd mogelijk. De onderneming maakt voor de beursgang overigens gebruik van een Spac, in dit geval is dat Galileo Acquisition Corp. De geruchten dat Shapeways zaken ging doen met deze Spac – een blanco cheque bedrijf-  gingen al langer en blijken nu dus ook waarheid te worden. Shapeways werd veertien jaar geleden geboren in Eindhoven, als spin off van Philips. Aan de wieg van de onderneming stonden Peter Weijmarshausen, Robert Schouwenburgen, Marleen Vogelaar. Van die top werken Vogelaar en Weijmarshausen ondertussen elders.

Kennis staat voor macht op de beursvloer

Als aandelen Shapeways kopen straks mogelijk is, zorg dan wel dat je goed op de hoogte bent van de wereld van aandelen en beleggen. Kennis staat voor macht op de beursvloer. Op deze website kun je prima informatie vergaren over onder andere de beurskoersen en de brokers. Je kunt als beginner keren beleggen en een gratis online cursus beleggen volgen. Heb je de basisbeginselen onder de knie? Waag je dan pas op de echte beursvloer.

Open je eigen shop met Shapeways

Terug naar Shapeways, dat het voor iedereen mogelijk wil maken om producten te ontwerpen, te produceren en te verkopen. De producten worden met behulp van een 3D printer gemaakt en via de website van Shapeways heb je de optie eigen modellen aan te passen en te maken met het ondertussen bekende Co-Creator platform.  Via de website kun je eveneens bestaande modellen aankopen. Je kunt ook een eigen shop openen om zo de gemaakte producten te verkopen aan andere bezoekers van het platform.

Philips geldt als een belangrijke aandeelhouder van Shapeways

Belangrijke aandeelhouders van Shapeways zijn Philips, Union Square Ventures, Index Ventures, Lux Ventures en Andreesen Horowitz. Behalve een vestiging in lichtstad Eindhoven heeft Shapeways ook een onderkomen in New York. Wil je straks aandelen Shapeways kopen? Check dan dus eerst de  informatie die je hier op deze website vindt. Dan kom je goed beslagen ten ijs en is de kans groter dat je een leuk rendement op je geld maakt door te beleggen. Zonder parate kennis wordt dat een stuk lastiger.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)