Aandelen Wehkamp kopen

Als de voortekenen niet bedriegen, dan wordt aandelen Wehkamp kopen in 2022 mogelijk, Drijvende kracht achter de beursgang is grootaandeelhouder Apax Partners. Deze partij wilde Wehkamp in eerst instantie verkopen, in die missie slaagde Apax echter niet. Daarom richt het nu de blik op een beursgang.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beursgang Wehkamp moet in 2022 gestalte krijgen

De beursgang moet in 2022 gestalte krijgen. Hoewel alle stoplichten nu al op groen staan, moet eind december de definitieve bevestiging komen. Apax Partners trachtte dus om Wehkamp van de hand te doen. Gek genoeg was er amper interesse voor Wehkamp. Bijzonder, want zeker de afgelopen twee jaren kan Wehkamp utstekende cijfers overleggen. Apax wijdt het uitblijven van een verkoop aan een stukje onduidelijkheid. Zijn de goede cijfers bijvoorbeeld alleen te wijten aan de uitbraak van corona? Nu er geen koper kwam, zijn de blikken van de grootaandeelhouder nu dus gericht op de gang naar de beurs.

Aandelen Wehkamp kopen kan best eens zeer aantrekkelijk zijn

Als aandelen Wehkamp je aanspreekt, is het verstandig je eerst eens goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Met parate kennis is de kans door aandelen Wehkamp te kopen op een leuk rendement simpelweg groter. Je leest op deze website alles over beleggen en aandelen, over beurskoersen en brokers. Bovendien kun je de gratis online cursus beleggen volgen. Zeer verstandig om dit te doen, want hoe meer kennis je hebt, hoe groter de kans op een leuk rendement op jouw ingelegde geld.

Online warenhuis verstuurt 11 miljoen pakketten per jaar

Wehkamp is zoals bekend een online warenhuis. Het verstuurt rond de 11 miljoen pakketten per jaar en heeft 300.000 producten in het assortiment opgenomen. Wehkamp biedt producten van 2500 verschillende merken en de meest verkochte producten zijn die ut de categorieën mode, wonen, beauty en baby en kind. Wehkamp werd in 1952 opgericht als Wehkamp Fabriekskantoor Oprichter was Herman Wehkamp uit Slagharen. In 2015 werd Wehkamp voor het grootste deel verkocht aan de Britse investeringsmaatschappij Apax Partners. Naar verluid zou daar een bedrag van 450 miljoen euro voor neergelegd zijn. Wehkamp is nog steeds gevestigd in Zwolle, waar het twee grote distributiecentra heeft. Het tweede centrum, geopend in 2019, heeft een oppervlakte van liefst 110.000 vierkante meter.

Aandelen Wehkamp kopen kan best interessant zijn. Check dan wel eerst de informatie die je hier op deze website kunt vinden. Het vergroot de kas opeen leuk rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)