Aandelen Chronext kopen

Chronext, een Zwitserse horlogemaker en vooral bekend als internationale online marktplaats voor de handel in luxe horloges, gaat naar de beurs. Met de beursgang wil het 230 miljoen euro ophalen. Als alles volgens plan verloopt, wordt het al eind 2021 mogelijk om aandelen Chronext te kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Chronext kopen en Zwitserse veiligheid

Chronext exploiteert de handelssite voor het aankopen, verkopen en onderhouden van nieuwe, luxe horloges maar ook van tweedehands horloges. Daarbij staat zaken doen met Chronext voor veilige transacties in een gecontroleerde omgeving, zoals dat ook van een Zwitserse onderneming verwacht mag worden. Chronext heeft behalve een hoofdkantoor elf lokale servicepunten, ook wel lounges genoemd.

Beursgang moet 230 miljoen euro opleveren

Aandelen Chronext kopen moet zoals gezegd 230 miljoen euro op gaan leveren. Dat geld zal aangewend worden om schulden af te lossen en om zowel de organische als de niet organische groei te versnellen. Waarschijnlijk wil Chronext een aantal bedrijven overnemen. Ook is het de bedoeling dat het aantal lounges verder gaat groeien.

Zorg voor voldoende parate kennis

Voor aandelen Chronext kopen ook voor jou concreet wordt, is het wel verstandig om eerst voldoende kennis op te doen van alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Dan namelijk vergroot je de kans om rendement te maken. Zonder parate kennis over aandelen en beleggen en brokers en beurskoersen is de kans dat je rendement maakt gewoon erg klein. Elders op deze website vind je alles over onderwerpen die met beleggen te maken hebben.

Ook in Nederland actief

Chronext is onlangs gestart in Nederland, zoals het eveneens actief is in Frankrijk en Italië en er plannen liggen om aan de slag te gaan in België, Spanje, Scandinavië en het Midden Oosten en Australië.  Ondertussen blijkt Chronext aan populariteit te winnen. Zo is de website tot midden 2021 door liefst elf miljoen mensen bezocht. Op het platform vinden liefst 1480 leveranciers plek en in 2020 maakte Chronext een omzet van 101,3 miljoen euro. Chronext maakte geen winst; het meeste geld werd geïnvesteerd in omzetgroei. Uit onderzoek is overigens gebleken dat klanten in 2020 gemiddeld 7111euro voor een horloge betaalden, een jaar eerder was het nog 4604 euro. Chronext heeft vanaf 2018 in Endeit een Nederlandse investeerder.

Aandelen Chronext kopen kan dus best eens een interessante optie zijn. Zorg in elk geval wel dat je als je overweegt te investeren voldoende over de materie weet. En dat kan prima via de informatie op allesoveraandelen.com.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)